NovostiSelekcije

Okupljanja selekcije Istarske županije godište 2006./2007.

U sportskom centru "Franko Mileta" u Labinu 18. prosinca 2022. održano okupljanje selekcije Istarske županije

Sportski centar “Franko Mileta” u Labinu je 18. 12. 2022. bio domaćin okupljanja selekcije Istarske županije godišta 2006./2007. Trening se održao od 10 do 12 sati na kojem je bilo prisutni 12 igračica.

U pripremnom dijelu rađene su vježbe stabilizacije, škola trčanja + mali poligon (koordinacijske ljestve, agilnost, skokovi, vježbe dinamičkog istezanja, vježbe reakcije i koordinacije.

U prvom dijelu glavnog treninga vježbana su križanja+produženo dodavanje+povratno prebrojavanje, dodavanje sa dominantnom i slabijom rukom, obrambene vježbe (naglasak na dijagonalni stav, kretanje, zakonitosti i razlike obrane 3:2:1 i 5:1), igra 3:3 razne pozicije- pronalženje najboljeg rješenja.  U drugom dijelu glavnog treninga igralo se 3:3, 4:4 razne pozicije- prepoznavanje najboljeg rješenja -igra 3:3 te suradnja vanjski – krilo, vanjski -kružni napadač.

U završnom dijelu treninga rađene su vježbe snage za trbuh i leđa 5×30 sec. (različitih), 5×15 ponavljanja sklekovi (različith), 5 vježbi izdržaja (plank) po 30 sec., istezanje, vježbe relaksacije i roleri. 

Stručni suradnici za Istarsku županiju i organizatori okupljanja su Belušić Doris i Diego Datos, a u radu su selekcijom angažirani su treneri Laris Mujkić i Renis Zornada.

Popis prisutnih igračica  
1.Tea BrnobićRudarVratar
2.Adriana BenazićRudarLijevo krilo
3.Melissa ČorićUmagLijevo krilo
4.Lucija GoljaRudarSrednji/desni vanjski
5.Melani VodopijaUmagKružni
6.Lucija LisicaArenaKružni
7.Antonia TomićArenaDesno krilo
8.Ema OsmićRudarLijevi vanjski
9.Špoljar MateaUmagKružni
10.Annika MarićRudarLijevi vanjski
11.Zara SuvajacRudarDesni vanjski
12.Mila BatičićRudarSrednji vanjski

 

Vezane vijesti

Back to top button