Izdvojene vijestiNovosti

Izbornik Hrvoje Horvat posjetio I. muški turnus kampa

Hrvoje Horvat posjetio je kampa HRS - a čiji sudionici su U16 (rođeni 2006./2007.) i U12 (rođeni 2010./2011.)

Izbornik Hrvatske muške rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat posjetio je I. turnus muškog dijela kampa HRS – a čiji sudionici su U16 (rođeni 2006./2007.) i U12 (rođeni 2010./2011.). Istaknuo je važnost sudjelovanja u službenom kampu HRS – a na kojem se mogu prepoznati i selekcionirati rukometni talenti od strane najboljih rukometnih trenera u Hrvatskoj za mlađe dobne skupine. Odgovarao je na mnogobrojna pitanja koja su ponekad tražila od izbornika iscrpne odgovore. Sudionici su pokazali zavidna znanja o igračkoj karijeri izbornika Hrvoja Horvata kao i znanja o svim rukometnim reprezentativcima te su preporučili izborniku određene igrače za sve rukometne pozicije u reprezentaciji. Nakon toga izbornik se potpisao na majice te zadržao u zajedničkom fotografiranju sa grupama iz kampa.

Zahvalio je svim trenerima u kampu što nesebično dijele svoja rukometna znanja i stvaraju bazu za nove uspjehe Hrvatske rukometne reprezentacije. 

Zahvaljujemo izborniku Hrvoju Horvatu što je posjetio Kamp HRS – a te mu želimo puno uspjeha u njegovom budućem radu sa Hrvatskom muškom rukometnom reprezentacijom.

Vezane vijesti

Back to top button