Izdvojene vijestiNovosti

II. muški turnus kampa posjetio je izbornik Hrvoje Horvat

Izbornik muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat posjetio je kampa HRS - a čiji sudionici su U14 (rođeni 2008./2009.)

Drugi turnus muškog dijela kampa HRS – a čiji sudionici su U14 (rođeni 2008./2009.) posjetio je izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat. U razgovoru sa sudionicima kampa naglasio je koliko je važno sudjelovati u službenom Kampu HRS – a gdje se mogu prepoznati rukometni talenti od strane rukometnih trenera kampa i trenera službenih selekcija Hrvatskog rukometnog saveza. Istaknuo je da su mnogi sadašnji rukometni reprezentativci bili primjećeni sudjelujući na kampu u Zadru te su kasnije pravilno usmjeravani u odgovarajuće selekcije gdje se njihov rad pratio i usavršavao. Mnogobrojna pitanja i ovoga puta nisu zaobišla našeg izbornika kao ni preporuke igrača za sve pozicije u Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji. Nakon toga izbornik je podijelio brojne autograme na majice sudionika te se fotografirao s njima.

Zahvalio je svim trenerima u kampu što nesebično dijele svoja rukometna znanja i stvaraju bazu za nove uspjehe Hrvatske rukometne reprezentacije.

Zahvaljujemo izborniku Hrvoju Horvatu što je posjetio Kamp HRS – a te mu želimo puno uspjeha u njegovom budućem radu sa hrvatskom muškom rukometnom reprezentacijom.

 

IMG_7245

 

IMG_7248

 

IMG_7261

 

IMG_7265

 

IMG_7294

 

IMG_7305

 

IMG_7316

 

IMG_7320

 

IMG_7332

Previous
Next

Vezane vijesti

Back to top button