Novosti

Masterplan EHF – a & HRS – a “Vrtko“: Izniman interes i pozitivne reakcije sudionika

Masterplan projekt Europske rukometne federacije (EHF – a) i Hrvatskog rukometnog saveza (HRS – a) pod nazivom “Rukomet u vrtićima – Vrtko“, bilježi samo pozitivne reakcije djece, roditelja, trenera i klubova te izniman interes javnosti. U travnju je u projektu Vrtko u šest hrvatskih gradova: Zagrebu, Poreču, Koprivnici, Bjelovaru, Virovitici i Lipiku sudjelovalo 388 djevojčica i dječaka u dobi od četiri do sedam godina. Izniman je to interes, s obizrom da je na početku projekta bilo planirano 150 djece, a sada ih je trostruko više.

Stoga, i ne čudi što upiti za novu sezonu i sudjelovanje u projektu stižu sa svih strana Lijepe naše. Dosad su svoj interes za ulazak u projekt “Vrtko“, u 2024. godini, pokazali rukometni klubovi iz sljedećih gradova: Rijeka, Gospić, Karlovac, Opatija, Omišalj, Osijek, Rovinj i Pula.

Nastavno na navedeno, HRS će organizirati informativni sastanak sa svim zainteresiranim klubovima iz Slavonije i Baranje. Datum sastanka je 9. svibnja, a klubovima će biti prezentiran projekt “Rukomet u vrtićima – Vrtko“ te školska mini rukometna liga u suradnji s Hrvatskim školskim sportskim savezom (HŠSS).

Veselimo se uspješnoj budućnosti ovog projekta i novim suradnjama!

Vezane vijesti

Back to top button