Novosti

Drugi dan Janaf Kampa HRS-a u Umagu ispunjen treninzima

Nakon što su mladi hrvatski rukometaši jučer stigli u Janaf Kamp HRS-a, upoznali se s trenerima i suigračima iz svojih skupina i smjestili u sobe u resortu Stella Maris u Umagu, danas ih je čekao dan ispunjen treninzima. Dečki su vrijedno odradili i prijepodnevni i poslijepodnevni trening, a između njih stigli su se i malo odmoriti i otići na neku od brojnih plaža u resortu.

Nakon jučerašnjeg tek kratkog upoznavanja, danas su treneri dobili bolju priliku na treninzima vidjeti tko su igrači u njihovim skupina i prionuti ozbiljnom radu i treninzima. Mladi rukometaši sve su spremno prihvatili i iznimno ozbiljno krenuli s radom. Iako umorni, osmijeh s lica tijekom i nakon treninga nisu mogli sakriti. Dobro se radi, a tek je krenulo. Sigurni smo da ih čeka fantastičnih tjedan dana u Umagu, gradu suorganizatoru Kampa.

Na kraju dana proslavljen je i rođendan. Današnji slavljenik bio je Marko Ćorluka koji trenira u Grupi A 2010. godište kod trenera Marina Klarića. Marko je proslavio 13. rođendan, a i ovim mu putem želimo sretan rođendan i sve najbolje.

Vezane vijesti

Back to top button