Novosti

Treće okupljanje rukometašica U15 regije Rijeka, Kvarner, Gospić

Ove subote, 20. siječnja, u Opatiji su se okupile rukometašice regije Rijeka, Kvarner, Gospić 2008./09. godište. Na trećem ovosezonskom okupljanju sudjelovalo je 17 rukometašica, a trening je vodila stručna suradnica HRS-a Višnja Hrmić uz trenere Roberta Skladanyja i Filipa Grbčića. Stručni suradnik Vanja Antić, trener golmana Ivan Brlić i rukometašice Gospića nisu mogli prisustvovati okupljanju zbog lošeg vremena i zatvorenih cesta.

Sedamnaest rukometašica koje su sudjelovale na okupljanju u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji trenirale su dva sata, a trening su započele vježbama stabilizacije i propriocepcije, školom trčanja sa skokovima, poskocima i raznim vrstama kretanja. U prvom su dijelu također odradile i igre rastrčavanja s elementima presinga s loptom i bez nje te vježbe vođenja lopte.

U glavnom dijelu okupljanja odrađen je niz vježbi povezan s varkama u jaču stranu, a naglasak je stavljen na napadanje prostora pored obrambenog igrača, na lažni korak, položaj stopala i na zadnji korak. Igračice su nakon toga podijeljene u dvije ekipe te su odigrale trening utakmicu. Na kraju treninga napravljene su vježbe trbušnjaka, leđnjaka i sklekova te je okupljanje zaključeno istezanjem.

Prijave za JANAF HRS Kamp 2024. su u tijeku. Prijavi se!

Popis prisutnih igračica:

1.Mara ProfacaRK Liburnija-Opatija
2.Petra CerovacRK Liburnija Opatija
3.Martina VargaŽRK Zamet
4.Lana SpinčićŽRK Zamet
5.Katarina MataijaŽRK Murvica
6.Iva ČajićŽRK Zamet
7.Ema NižićRK Liburnija-Opatija
8.Vita FlegoŽRK Zamet
9.Lana TodorovićŽRK Zamet
10.Vanesa BlaževićŽRK Murvica
11.Lucija ČupićŽRK Murvica
12.Maria PerišićRK Liburnija-Opatija
13.Matija Bruna BrčićŽRK Zamet
14.Leona GrudičekRK Liburnija-Opatija
15.Noemi GadžaRK Liburnija-Opatija
16.Hana PeićŽRK Zamet
17.Lara DugonjićŽRK Murvica

Vezane vijesti

Back to top button