Izdvojene vijestiNovostiSelekcije

Mlađi kadeti Hrvatske u Kampu HRS – a

Mlađi kadeti okupili su se u Zadru na prvom pripremnom ciklusu za EYOF koji će se održati u Banskoj Bistrici

Nakon što je hrvatska ženska mlađa kadetska reprezentacija dio ljetnih priprema odradila upravo u Kampu HRS – a, nastavlja se tradicija dolaska rukometnih reprezentacija u omiljeni ljetni Kamp. Tako je red došao i na mladiće pa će u prvom muškom turnusu Kampa koji je u tijeku i traje do 10. srpnja 2022. godine, boraviti i mlađi kadeti Hrvatske pod vodstvom izbornika Ivana Dragića.

Bit će to idealna prilika da se budućnost hrvatskog rukometa na prvoj, nezaobilaznoj stanici Kampa, upozna s radom i sa životom u reprezentaciji. Uz svakodnevne treninge dva puta dnevno, reprezentacija će iskoristiti tjedan dana boravka u Zadru da se što bolje pripremi za EYOF, odnosno Europski olimpijski festival mladih koji ih očekuje krajem srpnja u Slovačkoj. Stoga, ovo je idealna prilika za uskladiti viziju igre najmlađih hrvatskih rukometaša, a kakvu želi izbornik Ivan Dragić.

"Pozdrav svima iz Zadra gdje se u sklopu središnjeg rukometnog kampa HRS - a pripremamo za Europski olimpijski festival mladih. Za sada smo jako zadovoljni kako dečki rade, intenzitet je na visokoj razini unatoč teškim vremenskim uvjetima. Do sada smo brusili obranu, a trenutno radimo uigravanje napadačkih varijanti na plitku i duboku zonu. Krajem tjedna odigrat ćemo pripremnu utakmicu protiv selekcije kampa i to će biti prilika za isprobavanje svih varijanti i dodatno dokazivanje prije završnog tjedna priprema za EYOF."
Ivan Dragić
Izbornik mlađe kadetske reprezentacije

Mlađi kadeti okupili su se u Zadru na prvom pripremnom ciklusu za EYOF koji će se održati u Banskoj Bistrici u periodu od 23. – 31. 7. 2022. Izbornik Ivan Dragić na ovo okupljanje pozvao je 24 igrača. Cilj ovih priprema je podizanje fizičke spreme igrača, nastavak rada na progresivnoj 5-1 obrani i uvježbavanju napadačkih taktičkih varijanti.

Popis igrača:

Antun Šarić
Mihael Bartolić
Leo Branko Sunajko
Sandro Bijelić
Ivor Vidović
Loris Hromin
Petar Šprem
Franko Skazlić
Milan Dedić
Stjepan Javorček
Dino Grbić
Bartol Mikuljan

Josip Tomić
Karlo Tomović
Fran Martinko
Mihael Hanaček
Borna Marušić
Diego Jelić
Toma lučin
Stjepan Gajšak
Marin Milošević
Fran Vicić
Krševan Dujmović
Luka Novinc

U Kampu uz dječake iz cijele Hrvatske, boravi ukupno 24 najmlađih hrvatskih reprezentativaca koji će u međusobnom druženju, steći i nova prijateljstva što je još jedna, odlična poruka ovog Kampa jer sport nas spaja. 

Stručni stožer s lijeva prema desno:
Tin Budi – tehniko
Nikola Golub – kondicijski trener
Ivan Dragić – izbornik
Marko Gotal – trener
Nikola Posarić – trener golmana
Niko Tomljanović – fizioterapeut

Vezane vijesti

Back to top button