InformacijeIzdvojene vijestiNovosti

Hrvatski rukometni savez pomaže obiteljima koje šalju više od jednog djeteta na JANAF HRS Kamp 2024.

Za svako drugo ili treće dijete iz iste obitelji (brat ili sestra) ne treba se uplatiti kotizacija za kamp u iznosu od 100,00 eura

Hrvatski rukometni savez donio je odluku da financijski pomogne obiteljima koje žele poslati više od jednog djeteta iz iste obitelji na JANAF HRS Kamp u Umag.

Za svako drugo ili treće dijete iz iste obitelji (brat ili sestra) NE TREBA SE UPLATITI KOTIZACIJA HRS-u ZA KAMP U IZNOSU OD 100,00 Eura. 

Dakle, za svako drugo ili treće iz iste obitelji roditelji trebaju uplatiti troškove smještaja i prehrane u iznosu 398,00 Eura te OBAVEZNO napomenuti gospodinu Tvrtku Juriću iz agencije Uniline d.o.o. za koje dijete (ime i prezime) traže oslobađanje od plaćanja kotizacije.

Također, Tvrtku Juriću treba poslati na email rukomet@uniline.hr i potvrdu od rukometnog kluba da su navedena djeca registrirani i aktivni članovi kluba tako da iste možemo provjeriti u Registru igrača HRS-a.

Napominjemo da se za prvo dijete iz iste obitelji i dalje plaća cjelokupni iznos Kampa HRS-a 498,00 eura sukladno raspisu koji smo objavili.

Nadamo se da će ova odluka pomoći obiteljima naših mladih rukometašica i rukometaša i podsjećamo da su prijave za JANAF HRS Kamp otvorene do 22. 3. 2024.

Vezane vijesti

Back to top button