Novosti

Okupile se rukometašice regije Rijeka, Kvarner, Gospić

Na okupljanju rukometašica 2010./11. godište regije Rijeka, Kvarner, Gospić, koje je održano 20. siječnja u Opatiji, okupila se 21 mlada rukometašica. Trening je vodila stručna suradnica HRS-a Višnja Hrmić uz trenere Luku Pejatovića i Antoniju Butković. Stručni suradnik Vanja Antić, trenerica Antonija Antić, trener golmana Ivan Brlić, kao i rukometašice Gospića i Raba, izostali su s okupljanja zbog zatvorenih cesta uslijed lošeg vremena.

Nakon uvodne riječi trenera, rukometašice su krenule sa zajedničkim treningom. Na početku su napravljene vježbe stabilizacije i propriocepcije te škola trčanja sa skokovima, poskocima i raznim vrstama kretanja, kao i igre rastrčavanja s elementima presinga s loptom i bez nje. Na kraju uvodnog dijela napravljene su i vježbe vođenja lopte.

U glavnom je dijelu odrađen niz vježbi povezan s varkama u jaču stranu, a naglasak je stavljen na napadanje prostora pokraj obrambenog igrača, kao i na lažno kretanje i položaj stopala u zadnjem koraku. Igračice su nakon toga podijeljene u dvije ekipe te su odigrale trening utakmicu. Na kraju treninga napravljene su vježbe trbušnjaka, leđnjaka, sklekova te istezanje.

Popis prisutnih igračica:

R. BR.IME I PREZIMEKLUB
1.Ena BrandiburRK Liburnija-Opatija
2.Lea KinkelaRK Liburnija Opatija
3.Lara BlaževićŽRK Vinodol
4.Ana JakominićRK Omišalj
5.Ema RubinićRK Liburnija-Opatija
6.Tea MatkovićŽRK Zamet
7.Zara StrukanŽRK Zamet
8.Paola CerovacŽRK Zamet
9.Lana UzelacŽRK Murvica
10.Nina PoropatŽRK Murvica
11.Taša ĐuranovićŽRK Vinodol
12.Nevia AndonovŽRK Vinodol
13.Ema ČavkićŽRK Vinodol
14.Marina NikolićRK Omišalj
15.Ema AntićRK Omišalj
16.Meri SveškoRK Omišalj
17.Eva BertovićŽRK Ogulin
18.Dora ZildumŽRK Ogulin
19.Luna PejmanovićRK Omišalj
20.Maja ZujićRK Pećine
21.Ema DrobinaRK Omišalj

Vezane vijesti

Back to top button