Prijem hrvatske kadetske reprezentacije kod gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića

87

Povodom početka Europskog prvenstva u Koprivnici gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica Ksenija Ostriž održali su prijem za hrvatsku kadetsku reprezentaciju. Koprivnica je po drugi put domaćin Europskog kadetskog prvenstva, ali je i poznat sportski i rukometni grad čime se jako ponose.

”Velika nam je čast ugostiti vas u Koprivnici i sve europske reprezentacije. U ime Grada Koprivnice mogu reći da smo grad sporta koji s obzirom na svoju veličinu bilježi fantastične rezultate. Imamo prvoligaša u nogometu, Slaven Belupo i ženski rukometni klub Podravku koja nas predstavlja diljem Hrvatske, ali i Europe. Također, sve se više radi s našim muškim rukometašima i klubom i nadam se da će u nekoj od narednih generacija među mlađom reprezentacijom biti netko iz Koprivnice. Želim vam puno sreće na Europskom prvenstvu i da ostvarite ono što ste zamislili i želite sa svoji stručnom stožeru. Želim vam da u svom daljnjem životu ostvarite što ste se naumili i da svi postanete vrhunski sportaši”, rekao je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Izbornik Boris Lisica zahvalio se na dobrodošlici i lijepim željama: ”U ime reprezentacije želim zahvaliti na gostoprimstvu. Drago mi je da smo u sportskom, rukometnom gradu te mi je drago čuti da uz ženski rukomet se ulaže i u rad s muškima. Vrijedno smo trenirali, dali smo sve od sebe i nadam se da ćemo opravdati očekivanja svih koji prate našu kadetsku reprezentaciju.”

Hrvatska europsku smotru otvara u Koprivnici 9. kolovoza u 20:30 sati protiv Portugala, dan kasnije slijedi Izrael u 20:30 sati, dok će skupinu zaključiti protiv Srbije 12. Kolovoza, također u 20:30 sati.

Prethodni članakPočinje Europsko kadetsko prvenstvo, Hrvatska spremna za susrete u Koprivnici
Sljedeći članakPobjedom protiv Egipta hrvatske kadetkinje do prvih bodova na Svjetskom prvenstvu