Hrvatski rukometni savez i Tele2 produžli suradnju

141

Uoči još jednog rukometnog spektakla u Osijeku, hrvatski rukometni savez i dugogodišnji partner Tele2 produžili su suradnju. Na konferenciji za medije održano je svečano potpisivanje novog sponzorskog ugovora između Hrvatskog rukometnog saveza tvrtke Tele2 d.o.o.

Ugovor je u ime Hrvatskog rukometnog saveza potpisao predsjednik g. Tomislav Grahovac, a u ime tvrtke Tele 2 d.o.o. g. Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2.

Predsjednik HRS-a g. Tomislav Grahovac izrazio je zadovoljstvo zbog produženja ove uspješne suradnje:Tele2 je renomirana internacionalna telekom kompanija s kojom Hrvatski rukometni savez ima dugogodišnju suradnju. Ono što je meni naročito zadovoljstvo je da ovako veliki poslovni subjekt kao što je Tele2 već 12 godina ponosno stoji uz hrvatski rukomet i hrvatske rukometaše te zajedno s Hrvatskim rukometnih savezom gradi pozitivno ozračje oko reprezentacije. Jako sam sretan i zadovoljan što imamo ovakvog poslovnog partnera koji nad već dugi niz godina prepoznaje i mislim da će ova suradnja kroz poslovnu politiku dobro vraćena i s naše strane, te da će naša poslovna suradnja nastaviti i u idućim godinama.”

”Naša suradnja s Hrvatskim rukometnim savezom uspješno traje već 12 godina. Velika nam je čast biti partner savezu i reprezentaciji jer osim što želimo pomoći razvoju hrvatskog sporta, zajednički nam je cilj kroz nastupe reprezentacije na najbolji mogući način prezentirati Hrvatsku u svijetu. Tele2 i rukometna reprezentacija oduvijek su dijelili određene zajedničke vrijednosti i karakteristike. Zato vjerujemo da će uz timski rad, izazivački karakter, pobjednički gard i neustrašivi duh naša reprezentacija i u budućnosti bilježiti uspjehe i činiti nas ponosnima,’’ izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Viktor Pavlinić.