Započeo je završni turnus Kampa HRS-a za djevojke

350

Započeo je posljednji turnus kampa HRS-a za djevojke koji će se održavati od 4. do 10. srpnja u Zadru. Ukupno se prijavilo 130 djevojaka koje smo podijelili u osam grupa i s kojima će raditi treneri/trenerice: Đurđica Zečević, Jasna Kozjak, Branko Šebek, Mirko Bašić, Vladimir Gašparac, Suzana Ćoko Vulikić, Zorica Samardžija i Andrea Mikulić. Stručna voditeljica kampa je dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić.

S vratarkama će individualno raditi trener Hrvoje Turković. Treninzi se realiziraju u dvije sportske dvorane: Mocire i Bili Brig. Medicinsku službu u kampu čine dr. Boris Peršić i fizioterapeut hrvatske seniorske reprezentacije Damir Kajba, a tehnički suradnici su Davor Lamza i Davor Bojić.

Svaka grupa imati će dva treninga dnevno te će se u pauzama između treninga naše igračice kupati i družiti s ostalim djevojkama iz grupa. Svi treninzi prilagoditi će se tehničkim znanjima našim igračica te će se raditi: osnovne tehnike kretanja prema vratima, osnovni stav u napadu, dodavanja jačom i slabijom rukom, tehnika križanja na vanjskim pozicijama, osnovne varke s loptom, različiti šutevi s tla, igra 2:2, 3:3: 4:4 te u završna dva dana organizirati će se turnir i igranje između grupa.

Prethodni članakKadetkinje iz Delnica kreću prema Europskom prvenstvu
Sljedeći članakSeniorke Hrvatske u polufinalu Europskog prvenstva u rukometu na pijesku