Završio Kamp Hrvatskog rukometnog saveza za 2019. godinu

303

Nakon četiri turnusa po šest dana i više od 500 mladih igračica i igrača, završen je Kamp HRS-a za 2019. godinu.

Broj sudionica i sudionika kampa je na razini prošlogodišnjeg koji je pak bio rekordan od kada se održava u Zadru. Svi rezervirani kapaciteti bili su gotovo u potpunosti popunjeni, a ove smo godine po prvi puta imali i liste čekanja za određene turnuse radi velikog interesa.  U Kampu su na pripremama također bile tri mlađe rukometne reprezentacije – ženska kadetska, muška kadetska i muška mlađa kadetska reprezentacija.

Također, iznimno smo zadovoljni kvalitetom rada naših trenerica i trenera koji su vrijedno prenosili rukometna znanja na mlađe generacije prilagođavajući način i intenzitet rada formiranim grupama. Uvjeti za treniranje u sportskim dvoranama „Bili Brig” i „Mocire” bili su vrlo dobri kao i na vanjskom terenu uz Omladinski hostel u Zadru.

Sudionike Kampa HRS-a posjetili su bivši reprezentativci, Ivan Stevanović Mario Kelentrić, te sadašnji vratar hrvatske muške rukometne reprezentacije, Filip Ivić, koji su mlade nade upoznali sa svojom sportskom karijerom.

Ovim putem zahvaljujemo gradu Zadru na njegovoj nesebičnoj podršci bez koje bi organizaciju kampa bilo vrlo teško provesti. Naravno moramo se zahvaliti i našem medicinskom osoblju koje je budno pratilo i liječilo sve vrste ozlijeda. Na kraju se zahvaljujemo i roditeljima naših mladih rukometašica i rukometaša koji su kvalitetnim odgojem tih mladih ljudi omogućili da nije bilo niti jednog incidenta.

Prethodni članakJuniorke: Poraz Hrvatske na početku Europskog prvenstva
Sljedeći članakJuniorke: Drugi poraz na Europskom prvenstvu u Mađarskoj