Kvalifikacije za EURO 2020 (Ž): Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Island

1210

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija uskoro počinje novi ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će sljedeće godine zajednički organizirati Danska i Norveška. Skupina u kojoj se nalazi Hrvatska je izuzetno zahtjevna, ne samo zbog suparnica već i dalekih i skupih putovanja.

Uz našu reprezentaciju, tu su svjetske i europske prvakinje, rukometašice Francuske, zatim Island i Turska. Dvije najbolje reprezentacije iz svake od 7 skupina izborit će nastup na EURO 2020. godine. Dva preostala mjesta pripadaju domaćinima prvenstva.

Prvi susret Hrvatska igra protiv Islanda 25. rujna u osječkom Gradskom vrtu. Hrvatski rukometni savez je u želji da djevojkama osigura maksimalnu podršku, jer im je ona zbilja potrebna  donio odluku da cijene karata budu 20 kuna. Možete ih nabaviti tradicionalnim putem preko našeg partnera ulaznice.hr i već su u prodaji.

Sve hrvatske reprezentacije u Osijeku su oduvijek sjajno dočekivane i bodrene, pa se nadamo da će tako biti i s našom ženskom rukometnom reprezentacijom. Susret u Gradskom vrtu, možete pratiti i u izravnom prijenosu na HTV 2, počinje u 18.00 sati.

 

Prethodni članakDodjela Nagrade Dražen Petrović mlađoj kadetskoj reprezentaciji
Sljedeći članak1. HRL ŽENE: Nova sezona, novi izazovi