EHF EURO 2020: Put u Stockholm

5479
Men’s EHF EURO 2020 Sweden, Austria, Norway - Preliminary Round - Group A, Croatia - Montenegro, Stadhalle Graz, Graz, Austria, 09.1.2020, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

24.-26.01.2020. | 3 dana/2 noćenja | Posebnim zrakoplovom iz Zagreba!

Europsko prvenstvo u rukometu
POLUFINALE & FINALE

24.01.2020. | ZAGREB – STOCKHOLM
Sastanak sudionika putovanja 2 sata prije leta u zračnoj luci Zagreb. Polijetanje posebnog zrakoplova na direktnom letu za Stockholm u 9 sati. Po obavljanju graničnih i carinskih formalnosti, transfer autobusom do centra grada. Slijedi panoramski razgled Stockholma koji se smjestio na 14 otoka Baltičkog mora te jezera Malaren, spojenih s 53 mosta, a njegov arhipelag krasi više od 24.000 otoka i malih otočića. Prijava u hotel. Slobodno vrijeme do odlaska do Tele2 Arene na prvu i drugu rukometnu utakmicu polufinala, s početkom u 18:00 sati. Po završetku utakmica, transfer do hotela. Noćenje.

25.01.2020. | STOCKHOLM
Doručak. Slobodno vrijeme za samostalno otkrivanje grada. Predlažemo odlazak do poznate gradske vijećnice koja je od strane Šveđana izglasana za najljepšu građevinu u zemlji gdje se svake godine odvija dodjela Nobelove nagrade, kraljevska opera, kraljevski vrtovi, parlament… Ili, odlazak do otoka Djurgården kojeg zovu i otokom muzeja jer su ovdje smješteni najbolji gradski muzeji poput muzeja planetarno poznatog švedskog banda ABBA, Skansen – muzej na otvorenom i zoološki vrt. Najposjećivaniji švedski muzej je Vasamuseet gdje se nalazi ratni brod Vasa koji je bio potopljen van štokholmske luke na prvom putovanju 1628. godine. Ukoliko Hrvatska rukometna reprezentacija igra za 3.-5. mjesto, slijedi organizirani odlazak do Tele2 Arene. Po završetku utakmice transfer do hotela. Noćenje.

26.01.2020. | STOCKHOLM – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno prijepodne za individualnu šetnju gradom. U poslije podnevnim satima odlazak do Tele2 Arene na rukometnu utakmicu finala s početkom u 16:30 sati. Nakon proglašenja pobjednika i ceremonije zatvaranja slijedi transfer do zračne luke. Direktan let posebnim zrakoplovom za Zagreb s polaskom u 22:00 sati. Predviđeno slijetanje u Zračnu luku Zagreb iza ponoći.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 6.995 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 950 kn

Cijena po osobi uključuje: prijevozposebnim zrakoplovom prema programu,zrakoplovne pristojbe, transfere i razglede navedene prema programu, smještaj u hotelu 4* u Stockholmu, 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi po osobi, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: ulaznice za rukometna natjecanja, doplatu za smještaj u jednokrevetnoj sobi, putno osiguranje

Najmanji broj putnika: 120

Prijave i uplate: Rezervacijom/prijavom ovog putovanja podrazumijeva se uplata 100 % cijene aranžmana.

Odustajanje od putovanja: Zbog specifičnosti ove vrste putovanja i posebnih uvjeta rezervacije usluga koji vrijede u Švedskoj za vrijeme Europskog rukometnog prvenstva, za ovo putovanje vrijede Upute i uvjeti rezervacije i kupnje turističkih aranžmana Uniline d.o.o, osim uvjeta prijave i odustajanja od putovanja. Za ovo putovanje vrijede sljedeći uvjeti odustajanja od putovanja: «Ukoliko klijent otkaže aranžman, Uniline d.o.o. zadržava 100% od ukupne cijene aranžmana.»

Napomena: Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama. Aranžman je organiziran na posebnom charter letu te je red letenja podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 1 dan prije puta; moguća su odstupanja u programu putovanja s obzirom na regulativu prometa u Stockholmu. Kalkulacija je rađena na bazi najmanje 120 prijavljenih putnika. U slučaju promjene kalkulativnih elemenata, odnosno tečaja valute, UNILINE d.o.o zadržava pravo izmjene cijene. Završno pismo šaljemo 1 dana prije početka putovanja. Predlažemo ugovaranje police putnog zdravstvenog osiguranja u inozemstvu te osiguranja od rizika otkaza putovanja, koje je moguće izvršiti samo pri prvoj uplati (rezervaciji) aranžmana. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr.

Odgovorni organizator: UNILINE D.O.O., HR-AB-52-040048499. Polica jamčevine br. 1500-172511264 uplaćena kod Allianz osiguranja.

Kontakt: sport@uniline.hr

 

 

Prethodni članakEHF EURO 2020: Poslastica za kraj drugog kruga – Španjolska, branitelj naslova
Sljedeći članakEHF EURO 2020: Za kraj drugog kruga prvenstva remi protiv Španjolske