EHF otkazao kvalifikacijske susrete rukometašica za EURO 2020

519
Croatia - Germany, friendly match, Arena Zagreb, Zagreb Croatia, 23.10.2019, Mandatory Credit © Sasa Pahic Szabo / kolektiff

Kao što se moglo i očekivati, Europska rukometna federacije je nakon nekoliko dana isčekivanja, provjera i dogovora s nacionalnim rukometnim savezima, ali i praćenja situacije s korona virusom, danas i službeno otkazala 3. i 4. kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo rukometašica 2020 . godine koje će se održati u Danskoj i Norveškoj. Ti su se susreti trebali igrati od 25.  do 29.ožujka, tijekom tzv. national team weeka. Hrvatska reprezentacije tako je najprije trebala ugostiti Francusku 25. ožujka u Osijeku, a četiri dana  poslije 29. ožujka, odigrati uzvrat u Montbeliardu.

Treće i četvrto kolo tako će se prema novom rasporedu igrati od 01.-07. lipnja. Prethodno, će, ne bude  li novih poteškoća s korona virusom, odigrati susreti 5 i. 6. kola od 25-31. svibnja. Tada će naša reprezentacije  najprije gostovati na Islandu, gdje će  s domaćinom igrati u Reykiaviku, a zatim ugostiti Tursku u Slavonskom Brodu .

Točan raspored sa satnicom utakmica sva četiri kola, EHF će uskladiti s nacionalnim savezima.

Prethodni članakKup Hrvatske: Osmina finala
Sljedeći članakOdluke IHF-a i EHF-a o odgodi natjecanja