Skandi križaljka: Sve o hrvatskom rukometu

302

Dok odbrojavamo posljednje dane godine 2020. i veselimo se velikim uspjesima dvije naše seniorske reprezenacije koje su godinu korone, potresa i poplava obilježile svojim medaljama – rukometašice broncom, a rukometaši srebrom s europskih prvenstava, Hrvatski rukometni savez posebnim je izdanje SKANDI križaljke svim prijateljima rukometa, ali i onima koji vole enigmatiku ulješpao kraj godine.

Naime, u suradnji s nakladnikom Opravdano.d.o.o koji se bavi Skandi križaljkama u Hrvatskoj, HRS je pripremio posebno izdanje koje je u cjelosti posvećeno hrvatskom rukometu. Tako ćete na pedesetak stranica naći sve zanimljvo šo se dogodilo kroz našu rukometnu povijest, o hrvatskim rukometnim velikanima, osvajačima medalja, olimpijskim pobjednicima, izbornicima, kapetanima reprezentacija, „kraljicama šoka“, novim rukometnim nadama, ali i o Egipttu kao zemlji domaćinu sljedećeg Svjetskog prvenstva, odnosno tri naša suparnika u prvom krugu .

Još brojne fotografije, još je mnogo zanimljivih rubrika i zagonetki u tom posebnom izdanju, prvom jednoga Saveza u Hrvatskoj uopće i ne sumnjamo da ćete u ova blagdanska vremena, kada smo ionako uglavom svi uz svoje obitelji u kućama ili stanovima, imati savršenu priliku za prisjećanje na hrvasku rukometnu povijest, sadašnjost, ali ono što nam donosi budućnost.

Posebno izdanje, koje je danas službeno predstavljeno i igračima na okupljanju reprezentacije, od prije dva dana je na kioscima širom Hrvaske i BiH.

Prethodni članakSP 2021: Popis igrača za prvi dio priprema
Sljedeći članakSP 2021: Počele pripreme seniora za Svjetsko prvenstvo