HRS: “Savez čvrsto stoji iza novog izbornika, a o raskolu nema govora“

525

Nakon nekih natpisa u hrvatskim medijima posljednjih dana i istupa nekih bivših članova Stručnog stožera, Hrvatski rukometni savez najodlučnije odbacuje sva nagađanja i špekulacije o tome da novi izbornik Hrvoje Horvat nema podršku čelnih ljudi Saveza.

Hrvatski rukometni savez ozbiljna je organizacija koja se vodi na transparentan način i nema govora o nekakvom raskolu u njegovim redovima. Hrvatska muška rukometna reprezentacija naš su veliki ponos i snaga. Jedan slabiji rezultat neće i ne može potamniti sve velike medalje koje je osvojila rukometna reprezentacija. Uvjereni smo da će ona to vrlo brzo ponovno pokazati.

O načinu na koji je novi izbornik dobio povjerenje Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza i jedinstvu cijele organizacije, dopredsjednik Zoran Gobac kaže: “Hrvatski rukometni savez se ne nalazi ni u kakvoj krizi. Moj prijedlog je bio isključivo da koga god izaberemo, da taj trener dobije mandat i na sljedećem Europskom prvenstvu, a da ne potrošimo čovjeka samo za jedno natjecanje. Mislim da Savez treba nastaviti put na kojem je. Savez se vodi na transparentan način, Upravni odbor donosi odluke konsenzusom i mislim da svi koji sudjeluju u radu rukometnog Saveza Hrvatske su jedno tijelo.“

Izjava dopredsjednika HRS-a Zorana Gopca, u cijelosti je dostupna u nastavku:

Prethodni članak1. HRL – Žene: Izjave nakon 13. kola
Sljedeći članakIzjava Zorana Gopca o novom izborniku seniora Hrvoju Horvatu i jedinstvu Saveza!