Paket24 Premijer liga: Konačni rasplet ili nastavak neizvjesnosti?

400

Znali smo i pretpostavljali da će Paket24 Premijer liga biti zanimljiva i uzbudljiva ove sezone, ali da će dva posljednja kola odlučivati o raspletu na vrhu i dnu, vjerojatno nitko nije mogao pretpostaviti. Kolo koje je pred nama, a riječ je o 17., može donijeti konačni rasplet kad je u pitanju Liga za prvaka, ali isto tako se sve može odgoditi za posljednjih 60. minuta. Zato će bii zanimljivo pratiti hoće li ove subote posrnuti netko od favorita. Na dnu je situacija nešto malo jasnija, premda su i tu, tri momčadi u samo dva boda razlike.

Susret Dubrave i Varaždina 1930 ima najveću težinu i utjecaj na rasplet na vrhu. Dobije li Dubrava, oni su u Ligi za prvaka, jer u posljednjem kolu idu slabašnom Dubrovniku u goste. Slavi li pak Varaždin, onda su oni sigurno unutra, a ostaje samo pitanje s koje pozicije će krenuti u Ligu za prvaka.

Gorica nema pravo na pogrešku. Mora dobiti Bjelovar, što neće biti nimalo lako, i nadati se pomoći prije svih Varaždina, zatim Umaga ili Zameta. Poreču također igra samo jedna opcija, pobjeda nad riječkim sastavom. U posljednjem kolu idu u goste Varaždinu, a iz Arene nitko nije odnio oba boda ove sezone.

Sesvete su u vrlo dobroj poziciji, jer idu na noge uzdrmanom Umagu koji je izgubio sedam od posljednjih osam kola. Uz sve, domaćini su Gorici u posljednjem kolu.
Spačava Vinkovci planira bodovima protiv Dubrovnika pobjeći s pretposljednjeg mjesta.
I za kraj, kao poslastica dva najzanimljivija susreta, onaj iz Dubrave i Velike Gorice, možemo gledati na dva kanala PlanetSporta. Ukratko subota iz snova. Odaberite koji vam je draži Planetsport 1 ili PlanetSport2 ili kombinirajte!

PAKET24 PREMIJER LIGA: 17. KOLO
Subota, 06.03.2021., svi susreti u 19:00 sati
GORICA – BJELOVAR (PlanetSport 2)
DUBRAVA -VARAŽDIN 1930 (PlaneSport 1)
POREČ – ZAMET (Livestream YouTube HRS-a)
UMAG – SESVETE (Livestream YouTube HRS-a)
SPAČVA VINKOVCI – RKHM DUBROVNIK (Livestream YouTube HRS-a)

Prethodni članakKakav potez Daniela Vusića! I Sesvete vs Poreč I Paket24 Premijer liga
Sljedeći članak1. HRL – Žene: Dobar test za Lokomotivu, Umag i Koku