Kup Hrvatske (M): Izvučeni parovi polufinala

601

U Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza, ždrijebom su određeni parovi polufinala muškog rukometnog Kupa. Kao i prilikom ždrijeba osmine i četvrtfinala, i ovo izvlačenje obavljeno je online. Budući da su epidemiološke mjere nešto ublažene, ždrijebu su prisustvovali predstavnici sva četiri kluba koji će nastupiti u Poreču na Festivalu rukometa 19. i 20. lipnja 2021. I svatko od njih izvukao je po jednu kuglicu.

Josip Valčić, sportski direktor PPD Zagreba izvukao je prvu kuglicu i otkrio ime Nexea. Nakon toga, sportski direktor kluba iz Našica Vedran Zrnić izvukao je drugu kuglicu, odnosno suparnika Nexeu. I dobio Sesvete.

Zoran Mlinarić, predstavnik Dubrave zatim je izvukao kuglicu s imenom svoga kluba. Josipu Cvetkoviću, predstavniku Sesveta ostalo je da izvuče kuglicu PPD Zagreba koji će biti suparnik Dubrave u polufinalu.

Ždrijebom je rukovodio Povjerenik za natjecanja HRS-a Ante Ančić, a uz njega je bio član Ureda za natjecanja HRS-a, Bojan Filipović.

Prvo polufinale trebalo bi se igrati 19. lipnja, u 17.00 sati. Drugo je na rasporedu u 19.30 sati. Finale se igra u nedjelju 20. lipnja, u 17.30. Točna satnica natjecanja biti će poznata nakon detaljih razgovora s televizijskim partnerima.

KUP HRVATSKE (M): POLUFINALE
NEXE – SESVETE
DUBRAVA – PPD ZAGREB

Prethodni članak1. HRL – Žene: Sezona 2020./2021. u brojkama
Sljedeći članakKup Hrvatske (M): Izvučeni parovi polufinala