Paket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Gorica potvrđuje prvo mjesto

114

Dva susreta 9. kola Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak, već su odigrana ranije. Gorica i Umag kompletirat će ga danas. To će ujedno značiti i kraj sezone za goste. Gorica pak, ima jaki motiv jer želi potvrditi osvajanje prvog mjesta.

Pet susreta u nizu, Gorica je bez poraza. Ili još bolje, od osam susreta Lige za ostanak izgubili su samo jedan, i to od Zameta. Protiv Umaga, ne bi smjeli imati problema da nastave taj lijepi niz. Umag je doživio pet poraza u posljednjih pet susreta. Goricu u dva dana čekaju dva susreta. Naime, već sutra, Goričani gostuju u Vinkovcima. Stoga, trener Andrija Nikolić morat će pametno pametno rotirati momčad da bi sezonu završio pobjednički.

Spačva Vinkovci je uz Goricu ekipa s najboljim učinkom u Ligi za ostanak u posljednjih pet kola. Preostala su im još dva susreta: najprije u nedjelju igraju doma s Goricom, a zatim u utorak gostuju u Bjelovaru. Brigu oko ostanka odavno su riješili, i sada mogu sasvim opušteno pokušati uljepšati kraj sezone. Zamet i Bjelovar bježe im po bod. Riječani su već završili sezonu. Eventualna pobjeda protiv Gorice, Vinkovčane dovodi u priliku da napadnu drugo mjesto Lige za ostanak u posljednjem susretu. A to bi bio sjajan uspjeh s obzirom na tešku i turbulentnu sezonu.

PAKET24 PREMIJER LIGA- LIGA ZA OSTANAK: 9. KOLO
11.06.2021.
15.00 GORICA – UMAG

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA OSTANAK. 10. KOLO
12.06.2021.
19.00 SPAČVA VINKOVCI – GORICA

Prethodni članakJuniorke: Počele pripreme za Europsko prvenstvo
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga za prvaka: PPD Zagrebu treba bod za novi naslov prvaka