Kamp HRS-a: Započeo dugoočekivani Kamp HRS-a

371

Nakon što 2020. godine zbog pandemije COVID-19 nije održan Kamp Hrvatskog rukometnog saveza (HRS-a), na veliko veselje svih polaznica i trenera, danas je započeo 1. turnus Kampa na kojemu će sudjelovati 80 igračica rođenih 2004./2005. i 2006./2007. godine.

Za djevojke rođene 2004./2005. rad u kampu je ujedno i šansa da se pridruže pripremama reprezentacije koja će tjedan dana kasnije održati pripreme u kampu HRS-a za Europsko kadetsko prvenstvo. Prvenstvo će se održati u kolovozu 2021., u Crnoj Gori. Trener navedenih igračica bit će Željko Čagalj, a u radu će sudjelovati i Nenad Smiljanec, izbornik ženske kadetske reprezentacije.

Za djevojke rođene 2006./2007. godine predviđen je vrlo kompleksan program rada sa dva treninga dnevno uz pomoću kojih će se po prvi puta napraviti predselekcija najboljih djevojaka u Hrvatskoj. S navedenom generacijom djevojaka radit će iskusni treneri koji su imali zapažene rezultate u radu s mladima: Ante Burger, Đurđica Zečević, Ivan Jerković, Jasna Kozjak i Mirko Bašić, a posebnu brigu o vratarkama vodit će Branko Šebek.

Organizaciju Kampa te selekcioniranje igračica nadgledat će instruktorica HRS-a za ženski rukomet dr.sc. Lidija Bojić-Ćaćić. U organizaciji Kampa također sudjeluju prof. Davor Lamza i Davor Bojić.

Unutar kampa provoditi će se epidemiološke mjere, koje će kontrolirati dr. Boris Peršić i Vesna Hodić, mag.physioth.

Veselimo se radu sa našim mladim rukometnim nadama!

Prethodni članakIzjave trenera i igrača PPD Zagreba & Nexea uoči finala Kupa Hrvatske
Sljedeći članakKup Hrvatske (M): PPD Zagrebu 27. naslov pobjednika