Kadeti: Dobitnici Nagrade ”Dražen Petrović“

352

Hrvatska kadetska rukometna reprezentacija do 19. godina koja je na nedavno održanom Europskom prvenstvu u Varaždinu i Koprivnici osvojila srebrnu medalju, dobitnik je Nagrade “Dražen Petrović“ za najbolju mušku ekipu mlađih dobnih uzrasta. Divna je to vijest za nas koji živimo i radimo u rukometu. Bravo dečki!

Podsjetimo se, tu sjajnu ekipu činili su:
Dominik Kuzmanović, Matej Mandić, Toma Lučin, Rok Malin, Marin Božičević, Ivan Barbić, Marin Lisac, Jakov Dujić, Matija Car, Tin Tompić, Matej Komljenović, Fabijan Grubišić, Mario Zakić, Patrik Hršak, Jakov Neralić, Mislav Obradović, David Jurišić, Zlatko Raužan i Adam Šalić.

Izbornik je bio Krešo Ivanković, prvi suradnik Igor Vori, a u stožeru su još bili Ivan Dragić, Branimir Šola, Karlo Šporer i Josip Cvetković.

Važno je podsjetiti da je veći dio te generacije, tada kao mlađi kadeti, prije dvije godine, također bio dobitnik Nagrade „Dražen Petrović“ kad su bili pobjednici Olimpijskog festivala mladih (EYOF-a) u Bakuu. 

Svečanost dodjele Nagrade „Dražen Petrović“ održana je večeras, 10. rujna 2021. godine u hotelu Sheraton. Bila je to ujedno prilika da Hrvatski olimpijski odbor obilježi 30. obljetnicu svog osnutka i zahvali svima koji su u tim teškim ratnim vremenima imali viziju i uspjeli Hrvatsku postaviti na sportsku kartu svijeta.

Prethodni članakPaket24 Premijer liga: Dobar start Nexea u novu sezonu
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Prijenos UŽIVO utakmica u subotu