Seniori: Dođite na Croatia Cup!

7503

Sjajne vijesti stigle su tijekom dana iz Stožera Civilne zaštite osječko – baranjske županije. Gledatelji će moći prisustvovati susretima Croatia Cupa koji će se održati u Osijeku od 6. – 8. siječnja 2022. godine.

Kao što je poznato, hrvatska muška seniorska reprezentacija od Nove godine u Osijeku će obaviti završne pripreme za Europsko prvenstvo kojem su domaćini Mađarska i Slovačka, od 13. – 30. siječnja 2022. godine. U sklopu tih priprema, održava se i Croatia Cup koji je uz Hrvatsku još okupio Bosnu i Hercegovinu te Rusiju.

Svim susretima moći će prisustvovati i gledatelji. Doduše, ne u punom kapacitetu dvorane Gradskog vrta, ali i s 50 posto popunjenosti koliko je dopušteno epidemiološkim mjerama, ne sumnjamo da će atmosfera biti prava.

Hrvatski rukometni savez je odredio popularne cijene karata. Tako će karte za susret Hrvatske i Bosne i Hercegovine 6. siječnja stajati 30 i 50 kuna. Dan kasnije za susret Bosne i Hercegovine i Rusije cijena karte je 20 kuna. Posljednjeg dana Croatia Cupa, 8. siječnja za susret Hrvatske i Rusije karte su 30 i 50 kuna. Odlučite li se pak, da sva tri dana posjetiti osječku gradsku ljepoticu, to će vas stajati 50 (bočne tribine) ili 70 (centralni dio tibine) kuna.

Svi susreti počinju u 16 sati 45 minuta. Prodaja karata počinje od danas  a možete ih kupiti putem linka www.ulaznice.hr, i na dan utakmica na blagajni dvorane dva sata prije početka susreta.

Ulaz u dvoranu moguć je samo uz predočenje COVID 19 potvrde, kao i pridržavanje svih epidemioloških mjera u dvorani. Drugim riječima, to znači obavezno nošenje maski preko lica i nosa tijekom cijelog boravka u dvorani.

Dođite i podržite hrvatsku rukometnu reprezentaciju prije puta u Mađarsku. S vama smo jači!

Prethodni članakDavid Mandić, Luka Šebetić i Zvonimir Srna o drugoj fazi priprema za EURO | Seniori
Sljedeći članakSeniori: Poraz od Slovenije kao ozbiljno upozorenje uoči EURA 2022