Mlađe kadetkinje: Novi stručni stožer

2558

Hrvatska reprezentacija mlađih kadetkinja dobila je novi stručni stožer. Mlade rukometašice rođene 2006. godine od sada će voditi Vedran Krkač kao izbornik, Maja Mitrović kao trener i Hrvoje Turković kao trener vratara.

Vedran Krkač trenutačno je instruktor Zagrebačkog rukometnog saveza, radi u rukometnom klubu Lokomotiva Zagreb kao koordinator svih selekcija, kao pomćni trener Nenadu Šoštariću te vodi drugu ekipu toga kluba. Prije toga, osam godina trenirao je mlađe dobne uzraste u Maksimir Pasteli. Ima položen EHF Master tečaj.

Maja Mitrović je naša proslavljena rukometašica koja je nakon zadarskih Stanova bila članica Lokomotive, Krima, Valencije, Lutzelindena, i danskog Slkagelsea gdje je igrala pod paskom jedne od najboljih rukometašica svijeta svih vremena Anje Anderson. Dvaput je bila europska prvakinja. S Krimom 2001. i Slagelseom tri godine poslije.

Hrvoje Turković je prof. tjelesno – zdravstene kulture. U rukometu je od malih nogu, najprije kao igrač Badela 1862 Zagreb. Kasnije kao vratar u Karlovcu i Gorici. Od 2011. godine počeo se baviti trenerskim radom. Dugo vremena djelovao je u Maksimir Pasteli, Rudaru, a trenutačno radi u Zg Dubravi.

Prethodni članakKadeti: Mediteransko prvenstvo prvi veliki ispit ove godine
Sljedeći članakKadetkinje: Prvo kontrolno okupljanje ove godine