Kup Hrvatske (Ž): Izvučeni parovi četvrtfinala

614

U Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza, ždrijebom su određeni parovi četvrtfinala ženskog hrvatskog rukometnog Kupa. Ždrijebom su rukovodili povjerenik za natjecanje Ante Ančić te voditelj natjecanja Bojan Filipović.

Osam klubova koji su osigurali plasman u četvrtfinale bili su: RK Podravka Vegeta, RK Lokomotiva Zagreb, ŽRK Bjelovar, ŽRK Sesvete, ŽRK Osijek, ŽRK Zrinski, ŽRK Zamet  i ŽRK 1234 Virovitica.

Ždrijeb je tako već u prvom izvlačenju spojio rekordera po broju naslova u Kupu – RK Podravka Vegetu i 1234 Viroviticu. Kako klub iz Virovitice dolazi iz nižeg ranga natjecanja, on je automatski bio domaćin. Nakon toga, ždrijebani su Zamet i Bjelovar pa Zrinski i Osijek i na kraju Sesvete i Lokomotiva. Naslov pobjednika brani RK Lokomotiva Zagreb.

Prema propozicijama natjecanja, u četvrtfinalu se igra samo jedan susret. Termin odigravanja je 6. travnja 2022. godine. Četiri kluba pobjednika stječu pravo nastupa na završnici Kupa koja će se ove godine održati u Poreču od 12. – 15. svibnja.

Evo svih parova četvrtfinala:

Prethodni članakKapetan Duvnjak: “Svakim danom smo sve bolji“ | Pripreme rukometaša u Varaždinu | Seniori
Sljedeći članakIzvlačenje parova 1/4 finala hrvatskog kupa za žene