Mlađe kadetkinje: Tri nastupa, tri pobjede

1241

Hrvatska mlađa kadetska reprezentacija nastavila je sjajan niz pobjeda u Podgorici na Mediteranskom prvenstvu. Nakon slavlja nad Slovačkom i Grčkom prvog dana, danas su pobijedile Tursku 21:12, i suvereno osvojile prvo mjesto u skupini B. Po trećinama rezultat je bio 9:3, 5:7, 7:2. Tako je naša mlada vrsta osvojila prvo mjesto s 13 bodova. Druga je Turska s 8,5, a o 3. i 4. mjestu odlučuju Grčka i Slovačka u direktnom obračunu kasnije tijekom dana.

Čak deset naših igračica upisalo se u listu strijelaca protiv Turske. S pet pogodaka najbolja je bila Tara Čović. Četiri je dala Ivana Fratnik, tri Antonija Grlić itd, itd…

Hrvatska je do prije desetak minuta čekala rasplet natjecanja u skupini A, da bi saznala s kim igra u 1. kolu Glavne skupine u četvrtak. O tome su odlučivali domaćin natjecanja Crna Gora i Rumunjska. Nakon 2. kola, Rumunjke su bolje za pola boda. Na kraju su slavile domaće rukometašice 20:16 pa će one u nastavku natjecanja najprije igrati s Turskom, a Hrvatsku čeka Rumunjska. Prije toga će sve reprezentacije kratko predahnuti, jer je sutra  slobodan dan.

MLAĐE KADETKINJE: MEDITERANSKO PRVENSTVO, SKUPINA B, 3. KOLO
HRVATSKA – TURSKA 21:12

 

 

Prethodni članakValentina Blažević & Ivana Kapitanović uoči ključne utakmice s Ukrajinom | Kvalifikacije za EURO
Sljedeći članakSeminar trenera: Počele prijave za 45. Seminar