Paket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Izjave nakon 8. kola

145

U tri susreta 8. kola Paket24 Premijer lige – Liga za prvaka najuzbudljivije je bilo u Varaždinu gdje je Gorica u dramatičnoj završnici osvojila dva vrijedna boda. PPD Zagreb i Nexe nisu imali nikakvih poteškoća Porečom i Sesvetama.

Evo reakcija nakon tih susreta:

NEXE – SESVETE 40:22

Branko Tamše, trener NEXE-a:

Ekipa Sesveta je vrlo kvalitetna, ušli su u utakmicu vrlo oštro, čvrsto, onako kako treba, ali mi smo znali što trebamo raditi večeras i to smo veći dio utakmice i radili. Posebno me raduje što smo odlično reagirali u obrani, pristup je bio odličan i iz toga smo odlično vukli kontre i polukontre i zabili puno lakih golova. Dosta smo rotirali, svi su igrači ostali zdravi i bez ozljeda i to je jako bitno uoči iznimno važne utakmice koju igramo već u utorak. U svakom slučaju, izuzetno je bilo lijepo pogledati u semafor večeras nakon posljednjeg sučevog zvižduka“.

Gianfranco Pribetić, RK NEXE:

„Motiv za večerašnju utakmicu bio je jako velik, jer nam je ekipa Sesveta u posljednjih godinu dana priredila dosta neugodna iznenađenja, tako da smo večeras odigrali odlično i zasluženo pobijedili. Ovoga puta ćemo mi malo duže gledati u semafor koji sve govori“.

Silvio Ivandija, trener MRK Sesveta:

Ekipa NEXE-a odigrala je izuzetno motivirano svih 60 minuta, mi smo se dobro držali prvih petnaestak minuta i pružali otpor, nakon čega su igrači NEXE-a napravili strašnu seriju 9:1. Upali smo u crnu rupu i poslije toga je bilo jako teško vratiti se. Našičani su iskoristili prednost domaćeg terena i rutinski priveli utakmicu kraju i zasluženo pobijedili. Ono što me veseli je činjenica da NEXE s ovakvom igrom ima lijepu priliku već u utorak ostvariti dobar rezultat u četvrtfinalu EHF Europske lige, želim im puno uspjeha“.

Danijel Papić, MRK Sesvete:

„Dobro smo otvorili večerašnji susret, u svlačionici smo se prije utakmice dogovorili da ćemo dati sve od sebe na terenu, od prvog do zadnjeg, posebno u obrani. Sredinom prvog poluvremena smo malo pali u snazi. Došla je do izražaja kvaliteta ekipe NEXE-a koja se uspjela odvojiti i bilo nam je jako teško vratiti se u igru.”

PPD ZAGREB – POREČ 29:15

IVICA OBRVAN, trener PPD Zagreba:

„Pa jedino što bi želio kazati nakon ovako visoke pobjede jeste da bi stvarno pohvalio angažman svih igrača večeras koji je bio na visokoj razini. To je jedini pravi pristup koji mora biti prisutan u svim utakmicama od prve pa do zadnje minute. Bili smo bez puno igrača, ali to se nije previše osjetilo i na kraju smo vrlo visokim rezultatom pobijedili na jednom neugodnom gostovanju.“

Vlado Matanović, PPD Zagreb:

„Pa kao što sam rekao u najavi, moramo ući dobro, moramo ostaviti dobar dojam. Mislim da stvarno jesmo ostavili savršen dojam. Jako nam je bilo važno da drugi vide, na kraju krajeva znamo na koga mislimo u stvari, da želimo taj naslov više od svega i da nas jedna utakmica neće poljuljati. Pokazali smo pravi timski rad. Primili smo samo 2 pogotka u poluvremenu i pokazali smo da svatko može igrati savršeno kada želi. Mislim da je ovo savršen timski rad i timska pobjeda“

Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Zagreb i Nexe neumoljivi, Gorica s bodovima iz Varaždina
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Izjave nakon 8. kola