Paket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Pobjeda Dubrave u Trogiru

486

U prvom susretu 10. kola Paket24 Premijer lige – lige za ostanak, Dubrava je pobijedila Trogir 28:30, i barem do sutra skočila na drugo mjesto ljestvice. Može tu i ostati ukoliko Zamet sutra ne pobijedi Rudar. 

U susretu klubova koji nisu imali straha oko svog ostanka ili kvalifikacija, vidjeli smo susret s mnogo pogodaka. Prvih deset minuta igralo se pogodak za pogodak, s tim da je prednost stalno bila na strani gostiju. A onda je stigla njihova velika serija od šest pogodaka u nizu i od 5:5, odjurili su na 5:11. Do poluvremena su to još povećali za tri i s plus 8 mirno otišli u svlačionicu.

Domaćin se probudio u nastavku. Nakon samo šest minuta igre uspjeli su prepoloviti taj zaostatak. Još nekoliko puta su bili na minus tri, da bi u završnici zaprijetili preokretom jer su u 58. minuti imali samo pogodak manje (28:29). Ali, Dubrava je izdržala sve njihove pokušaje i na kraju pogotkom Karla Jurića slavila 28:30.

Po sedam pogodaka kod domaćina dali su Roko Trivković i Goti Maričić. U redovima Dubrave najbolji Ivan Barbić s 10 i Karlo Jurić, osam pogodaka.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA OSTANAK: 10. KOLO
TROGIR – DUBRAVA 28:30

 

Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Remi u Varaždinu na oproštaju od ove sezone
Sljedeći članak45. Seminar trenera: Vlado Šola