Kamp HRS – a: Dva uspješna turnusa za mlade hrvatske rukometašice

224

Od 22. lipnja do 4. srpnja 2022. godine, Kamp Hrvatskog rukometnog saveza u Zadru je ugostio dva turnusa mladih hrvatskih rukometašica, odnosno djevojčica i djevojki kojima je Kamp nezaobilazna stanica profesionalnih karijera. Uz svakodnevne treninge, nije nedostajalo i zabavnih trenutaka, poznatih lica, sunca, mora, rođendanskih proslava i ostalih malih događaja koji čine samo dio bogatog mozaika našeg Kampa.

Kroz prvi i drugi turnus, male rukometašice imale su priliku raditi s priznatim trenericama i trenerima, osvajačima brojnih medalja i priznanja. Uz treninge, Kamp su posjetili legendarna hrvatska rukometašica svjetske klase Andrea Penezić kao i hrvatski reprezentativac i igrač PPD Zagreba, rođeni Zadranin Luka Lovre Klarica. Njihovo iskustvo, savjeti, selfieji i autogrami, dodatno su uljepšali boravak u Kampu njegovim sudionicama.

Bilo je tu i rođendanskih proslava, puhanja svijećica, novih prijateljstava, a uz naše mlađe kadetkinje, pridružila nam se i ženska mlađa kadetska reprezentacija Italije pod vodstvom izbornice Ljiljane Ivaci.

Uz veliko bravo svim sudionicama i hvala svima koji rado dolaze i rado nam se vraćaju, posebna zahvala ide i marljivim trenericama i trenerima te liječničkom osoblju koji su na raspolaganju 24 sata dnevno, kao i svima koji na bilo koji način doprinose razvoju Kampa i hrvatskog rukometa. Da sve violine budu usklađene, zadužena je voditeljica Kampa, dr.sc. Lidija Bojić – Ćaćić. Dok s nestrpljenjem očekujemo još dva turnusa za mladiće koji upravo slijede, u nastavku pogledajte video priču iz Zadra!

Prethodni članakFantastična rukometna priča s dugom tradicijom i budućim zvijezdama | Kamp HRS – a
Sljedeći članakMI 2022: Hrvatske seniorke u finalu Mediteranskih igara