Ždrijeb startnih brojeva za sezonu 2022./2023.

3744

Premda se mnogima čini da je rukometna sezona završena davno, u Hrvatskom rukometnom savezu nema predaha. Pripreme za novu sezonu 2022./23. već su u punom jeku. Tako će se u ponedjeljak 11. srpnja u 13.00 sati u Trofejnoj dvorani HRS – a, održati ždrijeb startnih brojeva za sve lige. Stoga pozivamo sve  klubove, ali i prijatelje rukometa da nam se pridruže jer će ždrijeb moći pratiti UŽIVO putem livestreama na YouTube kanalu HRS-a.

Najprije će se ždrijebati startni brojevi, a zatim i sastav skupina: Paket24 Premijer lige – Liga A i Paket24 Premijer lige – Liga B. Nakon toga slijedi ždrijeb stratnih brojeva za sve ostale lige. Drugim riječima to znači: 1. Hrvatska rukometna liga za žene ili ubuduće službeno 1. HRLŽ, 2. HRLŽ – SJEVER, 2. HRLŽ – ZAPAD, 2. HRLŽ – JUG, 1. HRLM – SJEVER, 1.HRLM – JUG, te sve četiri 2. Hrvatske rukometne lige za muškarce: 2. HRLM -ISTOK, 2.HRLM -ZAPAD, 2. HRLM-SJEVER, 2. HRLM -JUG.

Ždrijebom će rukovoditi povjerenik za natjecanje HRS-a Ante Ančić i voditelj ureda za  natjecanje HRS-a Bojan Filipović.

Ždrijeb startnih brojeva za sezonu 2022./23. možete pratiti na sljedećem linku:
YouTube HRS-a

Prethodni članakM20 EHF EURO 2022: Italija i Island novi suparnici naših juniora
Sljedeći članakOdređeni sastavi Paket24 Premijer lige – Liga A i Liga B te startni brojevi svih ostalih liga