Master plan EHF – a & HRS – a: Radna skupina za projekt “Rukomet u vrtićima“

371
Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Nakon što je i službeno potpisan Master plan EHF – a i HRS – a, hvalevrijedni razvojni projekti krenuli su u realizaciju. Tako je za projekt “Rukomet u vrtićima“ formirana radna skupina koja će djelovati kao savjetodavno tijelo i stručna pomoć prilikom realizacije ovog izazovnog projekta kojeg smo s nestrpljenjem dočekali.

U razgovoru s čelnim ljudima Europske rukometne federacije te u suradnji s Hrvatskim rukometnim savezom, a na prijedlog voditeljice projekta ”Rukomet u vrtićima“, dr.sc. Lidije Bojić – Ćaćić, članovima radne skupine koju je potvrdio glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza, g. Damir Poljak, imenovani su:

  • doc.dr.sc. Sara Kakuk
  • Marina Tomac-Rojčević, prof.
  • Krešimir Pažin, prof.
  • Vedran Vrus, prof.

S obzirom da Hrvatski rukometni savez treba organizirati edukaciju trenera koji će raditi u vrtićima te osmisliti edukacijski materijal, sigurno je pred cjelokupnom radnom skupinom zahtjevan zadatak za koji vjerujemo da će ponuditi benefite u svijetu rukometa, od rane dječje dobi te se uspješno implementirati u novopredstavljeni projekt EHF – a Circle of a Handball Life. 

Svi navedeni članovi radne skupine imaju dugogodišnje iskustvo u radu s djecom predškolskog uzrasta u svojim sredinama te će njihova vrijedna iskustva i specifična znanja biti od velike pomoći Hrvatskom rukometnom savezu. Ukoliko će biti potrebno, broj članova radne skupine će se povećati sukladno zahtjevima projekta.

Puno sreće i uspjeha u radu na projektu “Rukomet u vrtićima“ želimo našim stručnjacima!

Prethodni članakMachineseeker EHF Liga prvaka: Novi poraz PPD Zagreba
Sljedeći članakObavijest o natječaju Ministarstva turizma i sporta