Paket24 Premijer liga – Liga A: Zamet i dalje bez bodova

365

U posljednjem susretu 7. kola Paket24 Premijer lige, uz izravni prijenos na Sportskoj televiziji, Varaždin je u Rijeci pobijedio Zamet 29:32 i tako domaću momčad i dalje ostavio kao jedinu bez bodova ove sezone.

Kad vam vratar obrani čak 21 udarac ili 40 posto onoga što suparnik uputi prema njemu, a vi izgubite susret, onda doista morate biti tužni. A upravo to, dogodilo se Zametu protiv Varaždina. Čudesni Dario Pešić obrani je 21 udarac, a Riječani su poraženi.

Bio je to većim dijelom izjednačen susret. Bolje su ga počeli gosti. Već nakon 8. minuta igre imali su prednost 1:5. Sredinom prvoga dijela, domaćin je napokon pronašao svoju igru i u završnici stigao do izjednačenja 11:11. Ipak, Varaždinci su na predah odnijeli minimalnu prednost (12:13).

Žestoko je krenuo nastavak. Najprije smo vidjeli seriju 0:3 Varaždina pa isti takav odgovor domaćina. Gosti su vrlo čvrsti. I čuvaju prednost od dva ili tri pogotka sve do 57. minute kad Zamet dolazi do izjednačenja 29:29. Riječani tu i ostaju, jer sastav sa sjevera Hrvatske opet pronalazi dobitnu kombinaciju u seriji od tri pogotka za redom i dolazi s bodovima sa Zameta.

Uz sjajnog vratara kod domaćina još treba istaknuti Marka Pikeca koji je postigao devet pogodaka. Na drugoj strani odličan je bio Fran Tomašić s osam pogodaka.

 

 

Prethodni članakPaket24 Premijer: Izjave nakon 7. kola
Sljedeći članakEHF Europski kup: Sesvete s +5 u Grčku