Kup Hrvatske (Ž & M): Biramo MVP-a u obje konkurencije

469

Porečka Žatika od danas do nedjelje u središtu je pozornosti hrvatske rukometne i sportske javnosti. Festival rukometa, kako ga od milja volimo zvati, donosi nam polufinalne i finalne susret u obje konkurencije. Nakon toga spustiti ćemo zavjesu na ovu sezonu.

Da bi završnicu natjecanja u Kupu učinili dodatno zanimljivom i da bi dodatno potaknuo rukometašice i rukometaše koji nastupaju u Poreču, Hrvatski rukometni savez ove je godine uveo jednu novinu. Naime, po prvi put birat ćemo najkorisniju igračicu, odnosno igrača natjecanja ili popularni MVP. Komisija u sastavu, izbornik muške rukometne reprezentacije Goran Perkovac, trener reprezentacije Boris Dvoršek i trener Zrinskog  Goran Mrđen, koji je i jedan od naših rekordera po broju osvojenih kupova, pratiti će sva četiri susreta u Žatici i nakon svakog finala odabrati najbolje. Oni koji budu odabrani dobiti će posebna priznanja koja je Hrvatski rukometni savez pripremio.

Nema sumnje da će to biti još jedan dodatni motiv rukometašicama i rukometašima da se potrude i kao prvi u povijesti ponesu naziv MVP hrvatskog Kupa. Sretno svima!

Prethodni članakKup Hrvatske (Ž): Kup u brojkama
Sljedeći članakJuniorke: Prva faza priprema za Europsko prvenstvo