Janaf HRS Kamp: Do kraja došlo još jedno izdanje Kampa Hrvatskog rukometnog saveza

666

Danas su iz resorta Stella Marisu u Umagu otišli i mladi hrvatski rukometaši koji su bili dio II. turnusa Janaf Kampa HRS-a u Umagu. Nakon šest dana treniranja, učenja, druženja i puno zabave, iz Umaga su otišli puni dojmova, i vjerujemo, predivnih uspomena.

U Kamp su stigli zadnjeg dana lipnja kada su se izmijenili s hrvatskim rukometašicama koje su tada završile sa svojim turnusom. Prvog popodneva u Umagu čekali su ih treneri njihovih grupa s prvim treninzima. Te treninge iskoristili su za početno upoznavanje i zagrijavanje. Na svakom sljedećem treningu radili su sve više i sve bolje, a s vremenom postajali i pravo društvo i ne samo suigrači, već i prijatelji.

Grad Umag, ujedno i ovogodišnji suorganizator Janaf Kampa HRS-a, i resort Stella Maris pokazali su se kao pun pogodak i savršena opcija za organizaciju ovogodišnjeg Kampa. Smještajem, hranom, dvoranama, zapravo svim uvjetima, bili su zadovoljni apsolutno svi. Od mladih rukometaša, do doktora i svih trenera.

Mladi rukometaši jutros su napustili Kamp i već polako stigli svojim kućama, a sa sobom su ponijeli nova iskustva, nova znanja, ali i ono najvažnije, nova prijateljstva za koja im želimo da ih prate cijeloga života. Bilo je divno provesti dva tjedna u gradu Umagu, ali sve što je lijepo kratko traje. Stoga se za ovu godinu odjavljujemo od Janaf Kampa HRS-a i jedva čekamo iduću godinu i novo izdanje Kampa, nadamo se također u prekrasnom gradu Umagu.

Prethodni članakSeniorke: Dobar ždrijeb Svjetskog prvenstva 2023. za „Kraljice šoka“  
Sljedeći članakIHF U19 Svjetsko prvenstvo: Počele prijave za medijske akreditecije