Aktivnosti HRS – a: Promocija Svjetskog prvenstva 2025. na EBU skupu

170

U Muzejsko – memorijalnom centru Dražen Petrović u petak, 20. listopada održan je skup radijskih novinara EBU – a (Europska radiodifuzijska unija) koji su u Zagreb stigli iz svih dijelova Europe. Prisutni radijski djelatnici dobili su jedinstvenu priliku iz “prve ruke“ čuti i vidjeti prezentaciju o najvećem sportskom događaju u Hrvatskoj 2025. godine. Naravno, riječ je o Svjetskom rukometnom prvenstvu kojem smo domaćini uz Norvešku i Dansku.

Delegacija HRS – a prisustvovala je događanju u sljedećem sastavu: na čelu je bio direktor marketinga Silvijo Njirić koji je okupljenu javnost upoznao s brojnim dosadašnjim natjecanjima koje Hrvatski rukometni savez već godinama uspješno organizira, ali i najavio nadolazeće Svjetsko prvenstvo te upoznao prisutne koliko je rada, zajedničkog truda i ostalih malih tajni zanata, potrebno da bi svi akteri bili zadovoljni.

Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Goran Perkovac, govorio je pak, o utakmicama reprezentacije na velikom natjecanju u domovini, kao i o pritisku, odnosno još većem motivu koji dolaze s nastupom pred domaćom publikom. Naglasio je iznimnu volju i žar igranja i ljubavi prema domovini, svakog od reprezentativaca prilikom utakmica u reprezentativnom dresu.

Prisutni su još bili Boris Dvoršek, trener hrvatske muške seniorske reprezentacije i Drago Ćosić, voditelj ureda za odnose s javnošću. Svi skupa, dobili smo veliki pljesak podrške i divljenja za sve ono što HRS ima u svom bogatom sportsko – organizacijskom menadžmentu velikih događanja. Zahvalni, veselimo se novim natjecanjima!

Prethodni članakMachineseeker EHF Liga prvaka: Zagreb pobjedom obilježio debi Nenada Šoštarića 
Sljedeći članak1. HRL Žene: Podravka testira snagu Zrinskog, Koka dočekuje Lokomotivu