“Vrtko“: Labin jedan od kandidata za sudjelovanje u projektu EHF – a & HRS – a

203

U tijeku su inspekcije gradova, vrtića i klubova koji su predali potpunu dokumentaciju za sudjelovanje u drugoj fazi realizacije Masterplan projekta Europske rukometne federacije (EHF – a) i Hrvatskog rukometnog saveza (HRS – a): “Rukomet u vrtićima – Vrtko“. Uz velik interes diljem Lijepe naše, nema predaha za voditeljicu projekta, dr. sc. Lidiju Bojić – Ćaćić koja je danas posjetila Labin, jedan od devet gradova koji su u konkurenciji za sudjelovanje u projektu.

Jedan od klubova je i rukometni klub RK Rudar Adria Oil Labin, a prigodom inspekcije, dr. sc. Bojić – Ćaćić je održala sastanak s gradonačelnikom Valterom Glavičićem, zamjenicom gradonačelnika Federikom Mohorović Čekada, pročelnikom upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Labina, Borjanom Batageljom, ravnateljicom dječjeg vrtića Pjerina Verbanac Ivanom Škopac, predsjednikom upravnog vijeća vrtića i trenerom u RK Rudar Adria Oil Daliborom Zupičićem te Adrianom Prosenjak, voditeljicom Labinske škole rukometa.

Kako je istaknuto, ukoliko Labin bude jedan od odabranih gradova za sudjelovanje u projektu „Vrtko“ u program će se uključiti vrtićka djeca predškolske generacije, kako iz centralnog vrtića tako i iz svih područnih skupina koje imaju mogućnost korištenja dvorane u sklopu objekta.

Program je u potpunosti besplatan, financiran kroz prve dvije godine od strane European Handball Federation (EHF), posredstvom HRS-a, a u sklopu financiranja nabavit će se i prigodna oprema – poput prilagođenih mekih lopti, mini golova, majica i sl.

Uvijek nam je lijepo vidjeti i drago doći u sredine zainteresirane za rukomet pa tako hvala Labinu na podršci za “Vrtka“!

Prethodni članakHVALA & SRETNO! | Izbornik “Kraljica šoka“ Nenad Šoštarić zaključio povijesni mandat
Sljedeći članak1. HRL Žene: Uvjerljive pobjede Podravke i Lokomotive