Seniori: Pripreme su na vrhuncu

544
Mandatory Credit © Jozo Cabraja / Kolektiff

Hrvatska muška seniorska reprezentacija polako privodi kraju prve, nešto duže i ozbiljnije pripreme pod novim izbornikom Goranom Perkovcem. Više od 30 igrača pet dana radilo je u dvije smjene, i ostalo im je samo malo finale tog ciklusa. Sutra će se naime, reprezentacija podijeliti u dvije vrste i odigrati međusobni susret. Nema sumnje da će biti zanimljivo, jer će to biti još jedna prilika da se neki igrači nametnu stručnom stožeru i možda osiguraju svoju kartu za EURO 2024. godine.

Ono što sve veseli jest podatak da se u Poreču nitko nije ozlijedio, ili pogoršao manje ozljede s kojima je stigao na pripreme. Nakon izuzetnog jakog ritma treninga, soba fizioterapeuta sve je punija. Pripreme su stigle do vrhunca, i logično je da se polako osjeća umor, a s njim dolazi i potreba za „zlatnim“ rukama naših fizioterapeuta. Stručni stožer reprezentacije, tako nešto je i očekivao pa je stoga doveo tri fizioterapeuta – Željko Kercel, Saša Matejčić i Josip Režić. Za svaki slučaj, tu je doktor Domagoj Gajski, tako da igrači imaju potpunu skrb i vjerujemo da će se vratiti u svoje klubove bez ozljeda, spremni za nove izazove koji pred njima stoje. Naravno, s nama su i svi potrebni vitamini i suplementi koje je osigurao naš sponzor GAZ Nutrition.

Sutrašnji susret u Velom Joži je zatvorenog tipa, što znači bez gledatelja. Igrači su već podijeljeni u dvije vrste i polako se međusobno zezaju i zagrijavaju. Tako je bilo i sinoć kada ih je stručni stožer podijelio u tri manje vrste pa su međusobno odigrali svatko sa svakim. Na kraju je slavila ekipa koju su činili: Kristijan Pilipović, Karpo Sirotić, Veron Načinović, Mario Šoštarić, Lovro Mihić, Marko Mamić, Ivano Pavlović, Luka Lovre Klarica i Ante Ivanković.

Stoga, s nestrpljenjem čekamo sutrašnji susret da vidimo tko će slaviti!

Prethodni članak1. HRL Žene: Vikend derbija
Sljedeći članak1. HRL Žene: Zrinskom susjedski derbi