Seniori: Poveznica za prodaju ulaznica za EHF EURO 2024

4520
Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Nakon brojnih upita prijatelja rukometa o ulaznicama za EURO 2024. godine kojem je domaćin Njemačka od 10. – 28. siječnja sljedeće godine, želimo vas obavijestiti da karte za taj događaj ne prodaje Hrvatski rukometni savez. O tome smo vas obavijestili nekoliko puta u proteklih godinu dana. S obzirom na to da mnogi od nas dobiju želju i sjete se u posljednji trenutak da bi ipak pogledali i podržali Hrvatsku u nekoj od utakmica skorašnjeg Europskog prvenstva, razumljivo nam je da su upiti oko ulaznica svakodnevni.

Sve što možemo ovoga trenutka napraviti oko ulaznica jest da vas uputimo na link putem kojeg ih možete kupiti. Prema posljednjim informacijama karata za utakmice prvog kruga u Mannheimu, gdje će Hrvatska igrati protiv Španjolske 12. 1. 2024. u 20.30, 14. 1. 2024. u 20.30 s Austrijom, i 16.01.2024 u 18.00 kad će na drugoj strani biti Rumunjska, odnosno drugog kruga u Koelnu gdje se nadamo da će proći, još uvijek ima. Stoga, svi vi koji želite biti uz Domagoja Duvnjaka, Igora Karačića, Luku Cindrića i ostale naše rukometaše požurite.

Link za kupovinu ulaznica je:  https://tickets.eurohandball.com/de/men2024

Vaše zanimanje za to natjecanje jako nas veseli i nadamo se da će Hrvatska igrati u „domaćoj“ atmosferi. Hvala vam na podršci i što ste uvijek uz nas!

 

 

Prethodni članakSeniori: Trenira se kao da je sezona tek počela
Sljedeći članakPredbožićne pripreme rukometaša u odličnoj atmosferi! | Perkovac, Maraš & Kuzmanović | Seniori