Nexe kreće u borbu za prvo mjesto u skupini B EHF Kupa

0
33

U dramatičnoj utakmici sa sretnim završetkom protiv Tatabanye u prvom kolu skupine B EHF Kupa, pred rukometašima Hrvoja Horvata je novi veliki izazov. U Našice u subotu stiže ugledni njemački prvoligaš TSV Hannover – Burgdorf, a pobjeda ne samo da bi značila nastavak velikog niza ove sezone nego i potvrdu ambicija da je 1/4 finalna završnica dohvatljiva. Tim prije što im raspored ide na ruku jer su domaćini i u sljedećem euro susretu Eurofarm Rabotniku.

Hannover je iskusna ekipa koja u svojim redovima ima brojna zvučna imena poput Danca Morten Olsena, Nijemca Kai Häfnera, Španjolca Cristiana Ugaldea ali i dva Hrvata – Iliju Brozovića i Domagoja Sršena. Međutim, Horvat vjeruje u svoju momčad.

„To je jedan izuzetno iskusan sastav i prepun je internacionalaca. Prošle godine smo možda malo previše respektirali Göppingen, ali ove sigurno nećemo Hannover. Puni smo samopouzdanja. Atmosfera se zahuktava. Očekujemo bučnu podršku i nadam se najboljoj utakmici ove sezone. Imamo nekih manjih poblema s ozljedama, ali očekujem da svi ipak budu na raspolaganju. Takve utakmice se ne propuštaju”, izjavio je uoči utakmice s Hannoverom Hrvoje Horvat, trener RK Nexea.