Trešnjevka, Murvica i Umag u borbi za bodove spasa, Sesvete žele zadržati treće mjesto na tablici

0
28

23. kolo 1. HRL za žene igra se tijekom tri dana. Lokomotiva i Osijek su slobodni, dok Podravka gostuje kod Trešnjevke. Dalmatinka će snage odmjeriti s Umagom, a Sesvete sa Zrinskim. Split 2010 je s druge strane domaćin je Bjelovaru, dok će ekipa Murvice ugostit Koku.

Podravka Vegeta snage će odmjeriti s Trešnjevkom koja traži bodove spasa s obzirom da se nalazi u opasnoj zoni. S druge strane, za Podravku je ovaj susret idealna prilika za uigravanje još nekih kombinacija uoči ključnih susreta koji mu predstoje s Lokomotivom u Kupu i prvenstvu. Sesvete Agroproteinka gostuje kod Zrinskog koji čvrsto drži sredinu ljestvice. Ekipa iz Sesveta nastoji zadržati treće mjesto te pokazati da su ovoga trenutka uz Lokomotivu i Podravku ponajbolji hrvatski sastav.

Bjelovar je bodovno izjednačen sa Sesvetama ali ima i utakmicu više, dok Split 2010 je za sada četiri boda udaljen od najugroženijih i želi što prije osigurati bodove. Koka se s druge strane nada da može na tablici ispred Bjelovara i Sesveta, no Murvici gori pod nogama i za sada je u najtežoj situaciji jer uz Zamet koji je odustao od natjecanja, iz lige ispada samo još jedna ekipa, a Murvica se sada nalazi na mjestu koje vodi u drugu ligu. Umag će pak dočekati Dalmatinku s ciljem osvajanja bodova kako bi se odvojio od najugroženijih. S druge strane, Dalmatinka je u sigurnoj zoni i bez opterećenja ulazi u ovaj susret.

1. HRL ZA ŽENE – 23. KOLO:

12.04. 20:00 ZRINSKI – SESVETE AGROPROTEINKA
13.04. 16:00 TREŠNJEVKA – PODRAVKA VEGETA
13.04. 18:00 SPLIT 2010 – BJELOVAR
13.04. 18:00 UMAG – DALMATINKA
14.04. 19:00 MURVICA – KOKA
LOKOMOTIVA – ZAMET 10:0