Zamet srušio Creteil u prvom kolu EHF Kupa

60

Rukometaši riječkog Zameta u sklopu prvog kola kvalifikacija za ulazak u skupine EHF Kupa gostovali su kod francuskog prvoligaša Créteila. Momci iz Rijeke pokazali su da se ne predaju pred nikome te su iznenadili domaćina i slavljem započeli europski put.

U prvom dijelu utakmice dobro su se držali i Créteil i Zamet, a iako je francuska momčad na početku imala malu prednost, Zamet je uspio sustići. Niti jedna strana nije dala drugoj da se odvoji i pobjegne stoga se na poluvrijeme otišlo pri poravnatom rezultatu (15:15).

Već početkom drugog poluvremena Zamet je stigao do vodstva 19:17 preko Hrvatina i Kružića. Povećali su to i na 26:22 te su svoju prednost čvrsto držali sve do kraja utakmice kada je semafor pokazao 32:19 za Riječane.

Zamet je do slavlja vodio Marin Kružić s osam golova, dok je jedan manje dodao Filip Glavaš.

EHF Kup, 1. kolo kvalifikacija:

US Créteil Handball – Zamet 29:32 (15:15)

US Créteil Handball: Šunjić, Descat 7, ;alinović 4, Toromanović 5, Pintor 1, Sissoko 1, Ferrandier A., Robin, Minne, Soyez, Csepreghi 3, Cardinal 1, Mokrani 1, Ferrandier L., 2, Castro Alvarez 4, Petiot

Zamet: Đurica, Hrvatin 4, Martinović, Tubić, Uzelac 1, Lučin T. 1, Stipčić, Stojanović 4, Glavaš 7, Lučin F., Golik 2, Kružić 8, Pešić, Valković 3, Miličević 2, Majić

Prethodni članakKadeti dobitnici Nagrade „Dražen Petrović“ u 2016. godini
Sljedeći članakZagreb bolji od Nexea na startu SEHA Lige