Babić: “Svi su dali svoju ulogu u ovoj pobjedi i zato sam zadovoljan”

42

Hrvatska reprezentacija slavila je u svom drugom susretu na Svjetskom prvenstvu protiv reprezentacije Mađarske, a izbornik Željko Babić zadovoljan je igrom svojih igrača u ovom susretu.

“Čestitam svojim momcima na dobroj igri. Bila je dobra borba s obje strane. Za nas je ova pobjeda vrlo važna jer imamo mladu momčad. Moramo se boriti za svaki bod. Svi su dali svoju ulogu u ovoj pobjedi i zato sam zadovoljan. Igrali smo odlično u drugom dijelu, pogotovo u napadu i Filip Ivić je bio odličan. Imamo dan odmora i to je odlično kako bi se što bolje pripremili za Bjelorusiju”, prokomentirao je Babić.

Igra Hrvatske u prvom poluvremenu nije izgledala dobro i s time se složio Luka Cindrić: “Na početku smo imali dosta problema u napadu. Lako su Mađari dolazili do golova i igrali su dobro u obrani. U drugom poluvremenu smo malo pojačali obranu, golmani su dobro branili i došli smo do nekih lakih golova iz kontre i polukontre nakon čega su oni otvorili obranu i na kraju mislim da smo zasluženo pobijedili.”

Slično mišljenje ponudio je Ivan Stevanović koji je pohvalio i svog suigrača Filipa Ivića: “Čestitam Mađarskoj na dobroj igri. I mi smo igrali dobro ali imali smo problema u prvom dijelu i Mikler je bio odličan na golu. Proigrali smo u drugom dijelu. Uz Filipa na golu zabijali smo brzo lake golove kako smo i htjeli te se nadam da ćemo još do kraja Svjetskog prvenstva rasti.”

Hrvatsku sutra očekuje dan odmora, a u ponedjeljak će zaigrati protiv Bjelorusije u 20:45.

 

 

Prethodni članakOdličnom igrom u drugom poluvremenu Hrvatska slomila Mađarsku
Sljedeći članakMetličić: Osciliramo, ali i to ćemo popraviti, protiv Bjelorusije ponoviti dobro drugo poluvrijeme