Minimalno slavlje mlađih kadeta nad Slovenijom

76

Hrvatske mlađe kadete od 23. do 29. srpnja očekuje nastup na EYOF-u u mađarskom Gyoru. U sklopu posljednje faze priprema Hrvate je čekao turnir tri nacije u Gyoru zajedno s Mađarskom i Slovenijom.

U prvoj pripremnoj utakmici mlađi kadeti snage su odmjerili s vršnjacima iz Slovenije. Susret je krenuo dosta izjednačeno, ali su jače potegnuli naši momci i stvorili prednost da bi na odmor otišli s minimalnim vodstvom. Velikih promjena nije bilo ni u nastavku. Utakmica u egalu, ali dobra prilika trenerima da isprobaju sve što su uvježbavali za prvo službeno natjecanje sljedećeg tjedna. Po isteku 60. minute zadržalo se minimalno vodstvo s poluvremena pa je Hrvatska slavila 24:23.

Najbolji kod Hrvatske bili su Ante Ivanković, Karpo Sirotić i Nikola Kaštelan svaki s po četiri pogodaka, dok su jedan manje dodali Fran Mileta i Marin Sinčić. U redovima Slovenije istaknuli su se Makuc Domen i Rantah Nik svaki s po pet postignutih golova.

Posljednju pripremnu utakmicu Hrvatska igra već sutra u 10:30 sati.

Pripremna utakmica, mlađi kadeti:

HRVATSKA – SLOVENIJA 24:23 (10:9)

Hrvatska: Lučin, Greganić 1, Starčević 1, Barbić, Ivanković 4, Šafranko, Pribetić 1, Mileta 3, Koler 2, Načinović, Purić, Kaštelan 4, Sirotić 4, Martinović 1, Lešković, Sinčić 3

Slovenija: Logar, Drobež, Windischer, Grobelnik 1, Tajnik, Šiško, Cimerman 1, Košec 2, Makuc 5, Hočevar 2, Jezernik 3, Plut 1, Juričan, Grbič 1, Grmšek 1, Kljun 1, Rantah 5

Prethodni članakJuniorima pripao uzvrat protiv Slovenije s +6
Sljedeći članakPripreme kadeta i utakmice u Francuskoj