Hrvatski rukometni savez i MOLTEN produžili uspješnu suradnju

357

Uoči početka nove rukometne sezone, zadovoljstvo nam je objaviti da će Hrvatski rukometni savez nastaviti suradnju s dugogodišnjim partnerom, tvrtkom MOLTEN Europe. Kao i u prethodnim sezonama MOLTEN će putem tvrtke Alca Zagreb koja je distributer za Hrvatsku, osigurati MOLTEN lopte za Premijer ligu i 1. Hrvatsku rukometnu ligu za žene u sezoni 2018./2019.

“Naša suradnja ima dugu povijesti. Sretni smo i ponosni što ćemo produžiti ugovor s ovako uspješnim rukometnim savezom. Nakon puno godina profesionalne i ugodne suradnje za nas nije bilo sumnje da želimo nastaviti ovu sjajnu suradnju. Veselimo se što ćemo u nadolazećim godinama rasti zajedno s Hrvatskim rukometnim savezom, rekao jeThorsten Pletz, generalni menadžer za izvoz tvrtke MOLTEN Europe.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što nastavljamo dugogodišnju i uspješnu suradnju s tvrtkom MOLTEN Europe i njihovim distributerom Alcom Zagreb. MOLTEN lopte su već postale zaštitni znak najvišeg ranga natjecanja u Hrvatskoj te smo ponosni što će hrvatski klubovi igrati s najboljim loptama i u novoj natjecateljskoj sezoni”,rekao je glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza Damir Poljak.

O Moltenu

Molten, proizvođač lopti i sportske opreme, od 1958. godine proizvodi rukometne, košarkaške, nogometne i odbojkaške lopte beskompromisne kvalitete. Molten nastavlja podizati globalni standard tako što opskrbljuje velike lige, momčadi i međunarodne turnire diljem svijeta službenim loptama i sportskom opremom. Alca Zagreb d.o.o. je ekskluzivni distributer Moltena na području Hrvatske.

Za pravu igru

Slogan Moltenovog brenda, “Za pravu igru”, objedinjuje ono što želimo postići s našim proizvodima i aktivnostima. Uvjerenja smo da se prava igra događa samo kad vrhunske lopte i sportska oprema omogućuju sportašima da dosegnu svoj puni potencijal i maksimiziraju svoj učinak.

Prethodni članakKreće nova sezona 1. HRL za žene
Sljedeći članakRekordan broj ženskih ekipa u natjecanjima državnih liga za mlađe dobne skupine HRS-a