Turnir nacija za osobe s invaliditetom

310

Od 29.11 do 3.12.2018. godine, u portugalskom gradu Leiriji, održava se „Turnir nacija” u organizaciji EHF-a na kojem će po prvi puta u sportskoj povijesti nastupiti i hrvatski reprezentativci u kolicima, zajedno s reprezentacijama Mađarske, Nizozemske i Portugala.

S ponosom možemo reći da se sudjelovanjem na ovakvom međunarodnom turniru ubrajamo među malobrojne zemlje koje potiču razvoj rukometa za osobe s invaliditetom čime doprinosimo jačanju svijesti o osobama sa posebnim potrebama.

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u kolicima čini 12 igrača: Marko Bačić, Nikola Bistrović, Ademir Demirović, Filip Jadrijev,  Zdenko Matić, Ante Pavlović, Ante Rubeša, Ante Štimac, Matija Tensić, Ivica Vujica i dvije rukometašice Nirvana Moschella i Lukrecija Tomušić  te stručni stožer u sastavu Kazimir Ilijaš, Ivan Dragić i Davor Tor.

Više o projektu u kojem sudjeluju Hrvatska rukometna reprezentacija rukometaša u kolicima može se pronaći na: http://www.eurohandball.com/article/031660/Wheelchair+Handball+Tournament+2018

Natjecanje se može pratiti na:

http://www.youtube.com/ehftv

 

Našim rukometašima i rukometašicama želimo puno uspjeha!

Prethodni članakZagreb remizirao s prošlogodišnjim finalistom Lige prvaka
Sljedeći članakHrvatski rukometaši razveselili mališane u Klaićevoj