Dubrava se bori za treće mjesto

92

Osmo kolo Lige za prvaka igra se u tri različita termina, a za tri momčadi to je idealna provjera uoči polufinalnih nastupa u Kupu na Festivalu rukometa u Poreču.

Kolo otvara Dubrava susretom protiv Umaga. Sastav kojeg vodi Vlado Šola ima velike planove za završnicu Kupa pa im je Umag idealan suparnik za provjeru spremnosti, posebice jer ih čeka novi prvoligaš  – Čakovec. Od tri međusobna susreta ove sezone, Umag je dobio prvi, dok su preostala dva pripala Dubravi.

Vodeća momčad lige, PPD Zagreb, gostuje u Vinkovcima. Spačva je na petom mjestu i biti će zadovoljna ako tu ostane do kraja lige. Vinkovčani su svjesni razlike u kvaliteti ali će sigurno pokušati Zagrebašima  otežati put do bodova koliko god budu mogli. Do sada još nisu osvojili ni bod protiv Zagreba od kada igraju u Premijer ligi.

Nexe s druge strane gostuje kod Poreča, a nakon toga ih čeka susret sa Zagrebom u polufinalu Kupa. Bodovi su Našičanima neophodni da bi ostali u priključku sa Zagrebom i nadali se naslovu prvaka. Nedavno su Poreč lako dobili u 1/4 završnici Kupa ali i u ligaškom susretu. Sezona je jako dugačka i za Hrvoja Horvata je najvažnije da mu se nitko ne ozlijedi.

LIGA ZA PRVAKA – 8. KOLO:

10.5.2019   19:00   DUBRAVA – UMAG

11.5.2019   19:00   SPAČVA VINKOVCI – PPD ZAGREB

12.5.2019   17:00   POREČ – NEXE

Prethodni članakPodravka ide po novi naslov
Sljedeći članakNeizvjesno osmo kolo Lige za ostanak