Šola: “Ostvarili smo cilj i u nedjelju idemo pokazati kvalitetniju igru“

738

U drugoj muškoj polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske između Čakovca i Dubrave, slavila je zagrebačka momčad s rezultatom 33:30 (15:13). Odličnim otporom momčad Čakovca ja zaokružila povijesni uspjeh i nastup na završnici Kupa, a Dubrava je ponajviše zahvaljujući večeras briljantnom vrataru Domagoju Grahovcu osigurala plasman u finale. U nastavku pročitajte dojmove glavnih aktera ove utakmice.

Vlado Šola, trener Dubrave:
“Znao sam da je Čakovec kvalitetna ekipa i nisu me iznenadili. Više su me iznenadili moji igrači u nekakvom polu-ritmu, bili su uspavani. Najbitnije je da smo ostvarili cilj i u nedjelju idemo pokazati kvalitetniju igru.”

Domagoj Grahovac, vratar Dubrave:
“Dobro smo se pripremili. Trener Šola je i sam bio vratar i on me dosta dobro pripremio za utakmicu. Još sam s trenerom vratara Tinom Badžekom odradio dodatnu pripremu. Čakovec ima igrače koji su jako uspješni, tako da sam očekivao možda ne baš tako tešku utakmicu, ali na kraju smo uspjeli pobijediti.”

Josip Borković, trener Čakovca:
“Čestitke mojim igračima, čestitke Dubravi, čestitke vjernoj publici koja nas je došla podržati u Poreč. Mi nismo razočarali i ponosan sam na svoje dečke. Večeras nismo imali sreće kod realizacije, kod zicera, pa smo promašili i dva, tri udarca na prazan gol. Ipak je Dubrava treća ekipa u Hrvatskoj.“

Bruno Levak, igrač Čakovca:
“Nisam znao što očekivati, znao sam da se možemo kvalitetno boriti. Sad protiv Dubrave smo pali muški i čestitam dečkima na pobjedi. Hvala navijačima, oni su naš osmi igrač, sad je i euforija u našem gradu jer se izborio Final 4.“

Statistika utakmice dostupna OVDJE.

Prethodni članakDrugo finale Kupa za Dubravu
Sljedeći članakČakovec vs Dubrava: izjave nakon polufinalne utakmice