Saračević: “Jedna fenomenalna sezona gdje smo živjeli zajedno posljednjih godinu dana“

423

Rukometašice Podravke Vegete uvjerljivim su slavljem u finalu nad Sesvetama Agroproteinkom 33:14 (16:6) podignule trofej Kupa Hrvatske i tako, nakon Prvenstva odnijele dvostruku krunu u Koprivnicu. Ekipa Zlatka Saračevića samouvjereno je kontrolirala cijelu utakmicu od prve minuta te pitanje pobjednica u niti jednom trenutku nije bilo upitno. U nastavku pročitajte izjave trenera i igračica obje ekipe.

Zlatko Saračević, trener Podravke Vegeta:
“Zacrtali smo to na početku sezone i drago mi je da su cure odigrale ovako jednu ozbiljnu utakmicu. Ovo nam je četrdeset i treća utakmica, izvukle su sve iz sebe, djelovale jako motivirano i rekao bih da je ovo šlag na torticu. Dodatan motiv je bio i odlazak četiri cure jer ova ekipa neće više nikad igrati zajedno, ali stvarno smo imali jednu fenomenalnu sezonu gdje smo živjeli zajedno posljednjih godinu dana i njih je lako voditi.”

Dragica Džono, igračica Podravke Vegeta:
“Dobro smo se pripremile za utakmicu, a i ovu sezonu stvarno igramo odlično. Čestitam svima i ova sezona je meni jedna od najljepših u karijeri. Hvala navijačima koji nas prate cijelu sezonu i došli su i u Poreč.”

Nikolina Zadravec, igračica Podravke Vegeta:
“Ovo su suze radosnice. Čestitam curama na borbenosti i zasluženo osvojenom Kupu. Pitanje pobjednika nije bilo upitno ni u jednom trenutku. Od prve minute smo igrale agresivnu i pokretljivu obranu. I vraća se dvostruka kruna u Koprivnicu. Hvala navijačima koji su naš osmi igrač i vjetar u leđa.“

Branko Šebek, trener Sesvete Agroproteinke:
“Čestitke kolegi Saračeviću i ekipi Podravke. Ovo je nama osobno priznanje jer njihov kvalitetan pristup i igra u odnosu na nas pokazali su da su odlična ekipa. Nismo im mogli parirati fizički što se vidjelo na terenu. Nadam se da ćemo im u budućnosti moći parirati.”

Ines Lisjak, igračica Sesveta Agroproteinke:
“Svaka čast Podravci, mi smo se nadale da možemo pružiti bolji otpor. Moja ekipa je jako mlada, većini je to prvo finale, bile smo malo u grču i to se osjetilo na terenu. Odradile smo dobro sezonu, produžile je s Kupom zbog čega smo jako sretne i evo stvarno sam zadovoljna.“

Statistika utakmice dostupna OVDJE.

Prethodni članakPodravka osvojila 23. naslov pobjednica hrvatskog Kupa
Sljedeći članakPodravka Vegeta vs Sesvete Agroproteinka: izjave nakon utakmice za prvo mjesto