Gorica želi sačuvati prvo mjesto

230

Deveto kolo Lige za ostanak prije ostalih otvaraju Rudar i Gorica, dok su preostala dva susreta igraju u subotu, 25. svibnja.

Rudarima iz Ruda to je posljednji susret ove sezone pred svojim navijačima i sigurno je da će napraviti sve da se dostojno oproste od njih. S Goricom su ove sezone igrali tri puta. Imaju dva remija iz prvog dijela sezone te podnošljiv poraz od 38:35 u Ligi za ostanak. Malo je momčadi koje se mogu pohvaliti takvim učinkom s vodećom ekipom lige. Rudar u susret ulazi potpuno rasterećen, što je još jedan plus za njih.

Gorica s druge strane želi sačuvati prvo mjesto i pokazati da je definitivno najbolja ekipa Lige za ostanak. Desetak dana predaha omogućilo im je mini ciklus predaha i priprema za posljednja dva kola i sve će napraviti da prvi presijeku ciljnu vrpcu iako je Gorica prvi dio Premijer lige završila kao posljednja s bodom manje od Rudara, a danas ih dijeli 14 bodova. Goričani su u Ligi za ostanak osvojili 13 bodova. Izgubili su samo jedan susret od Zameta ali su imali remi s Varaždinom. Trenutno imaju niz od pet pobjeda za redom što im se još nije dogodilo ove sezone. Želja im je povezati još dvije u dva preostala kola i tako  zaokružiti ovu mini ligu na najljepši način.

 

LIGA ZA OSTANAK – 9. KOLO:

22.5.2019.   20:00   RUDAR – GORICA

25.5.2019.   18:00   VARAŽDIN 1930 – SESVETE

25.5.2019.   20:00   RUDAN LABIN – ZAMET